Ανανέωση:

Ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος μιλώντας στον sky για τη σημερινή επίσκεψη της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στο νησί, έκανε λόγο για μία σημαντική κίνηση, αφού η υφυπουργός επέλεξε τους Λειψούς για να κλείσει αυτή τη σχολική χρονιά.

Η υφυπουργός έφθασε στο νησί χθες το βράδυ και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει σήμερα με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Μάγγος σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη της υφυπουργού παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη στους Λειψούς για τη λήξη του σχολικού έτους. Η υφυπουργός παρακολούθησε τα σόου που ετοίμασαν οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς με τους οποίους στη συνέχεια συνομίλησε ακούγοντας τις προτάσεις τους στα θέματα που τους απασχολούν.

Στην υφυπουργό απονεμήθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα σε αναγνώριση της εποικοδομητικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί με το δήμο Λειψών που έχει σαν αποτέλεσμα τις ειδικές νομοθετικές πρωτοβουλίες που αφορούν τα μικρά νησιά στα εκπαιδευτικά ζητήματα.

Η ιδιότητα της ως εκπαιδευτικού και η ευρύτητα της αντίληψής της επιτυγχάνουν την ουσιαστική και αποτελεσματική της παρέμβαση, στο μέτρο του εφικτού, για την παιδεία εν γένει.

 1,529 total views,  6 views today