Άθλιες αναρτήσεις από… «κουκουλοφόρους/ες» στο Facebook καταγγέλει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος που εκφράζει τη δυσαρέσκεια του και για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» και αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, καταγγέλλει τις παρακάτω μεθοδεύσεις και τις πρακτικές στην προεκλογική περίοδο των περιφερειακών εκλογών.
Συγκεκριμένα:
Επί ημέρες διαβάζουμε αναρτήσεις που προέρχονται από αγνώστους/ες και αναφέρουν αθλιότητες και ψέματα και στρέφονται μόνιμα σε συγκεκριμένους υποψηφίους για την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τις καταδικάζουμε και τις καταγγέλλουμε και αναμένουμε από τους υπόλοιπους να το πράξουν. Ήδη προσφύγαμε και στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι κατεργάρηδες/ες και «κουκουλοφόροι/ες» έστω και μετά τις εκλογές θα αποκαλυφθούν, αλλά «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, κι αυτοί/ές κρυφό καμάρι…».
Διαβάζουμε δημοσκοπήσεις που ενώ πραγματοποιούνται την ίδια χρονική στιγμή, οι εταιρείες δίνουν διαφορετικά ποσοστά, τα οποία σύμφωνα με έγκυρες δικές μας πληροφορίες δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Κάποιοι/ες επιχειρούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ενόψει της λαϊκής ετυμηγορίας της 26ης Μαΐου 2019. Εξυπακούεται ότι τα ποσοστά του συνδυασμού μας είναι πολύ υψηλότερα και η παρουσία μας και η κοινωνική απήχηση των θέσεών μας στην κοινωνία τούς/τις ενοχλεί.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συνυποψήφιος για την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, χρησιμοποιεί ιδιωτικά ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του, εκμεταλλευόμενος και την αυτοδιοικητική του θέση. Το τραγικό που συνδυάζεται και με το γελοίο, είναι ότι ευαγγελίζεται «το νέο ήθος και ύφος», ενώ όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει την παρακμή και την οπισθοδρόμηση.
Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα με σύμμαχό μας την κοινωνία.

 154 total views,  2 views today