Τις πίτες τους έκοψαν η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ

257

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για  να κοπούν οι πίτες  τόσο της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου όσο και της Δημοτικής Οργάνωσης  Ρόδου της ΝΔ .  Στην εκδήλωση  έγινε εκτενής αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα καθώς και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΔΗΜΤΟ αναφέρονται τα ακόλουθα:

Την Παρασκευή 25/02/2022 στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ κόψαμε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες μας τα μέλη των  ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.Τ.Ο με τις διευρυμένες επιτροπές. Είμασταν όλες και όλοι εκεί. Παρουσία των βουλευτών κ. Μάνου Κόνσολα , Βασίλη Υψηλάντη , Μίκας Ιατρίδη και Γιάννη Παππά , του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου του πολιτευτή και προέδρου του ΤΕΕ Δωδ/νήσου κ. Αντώνη Γιαννικουρή  , της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Δωδ/νήσου  καςΒιβής Παπαδοπούλου , ιστορικών και νέων μελών πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας ανταλλάγησανεγκάρδιες ευχές.

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ κα. Χαραλαμποπούλου ανέγνωσε επιστολές που εστάλησαν από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γραμματέα οργανωτικού κ. Στυλιανό  Κονταδάκημε τις οποίες εξέφρασαν τα συγχαρητήρια την συμπαράσταση και τις ευχές τους τονίζοντας την ιδιαιτέρας σημασίας συμβολή των κομματικών οργανώσεων συμμετοχικά στην παραγωγή του κυβερνητικού έργου.

Έγιναν αναφορές για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν την χώρα μας σε όλους τους τομείς. Από όλους τονίστηκε με έμφαση η επιτυχημένη πορεία της κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που με σοβαρότητα υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την πανδημίαcovid-19 την ενεργειακή κρίση τα εθνικά θέματα, κοινωνικά προβλήματα , θεομηνίες ….. και αγκαλιάζει στοργικά την κοινωνία και τους πολίτες .

Ο Άξιος πρωθυπουργός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τεκμηριωμένες προτάσεις που λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν και υιοθετούνται στην πλειοψηφία τους από τους ηγέτες της Ε.Ε. δίνει την δύσκολη αυτή μάχη ανεβάζοντας στο αποκόρυφοτην αξιοπιστία την συλλογική προσπάθεια και την κοινωνική ευαισθησία.

Η Ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει το διεθνές δίκαιο την ευρωπαϊκή  και διεθνή ασφάλεια και σταθερότητα με σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας,  κυριαρχίας και ανεξαρτησίας όλων των χωρών .

Μετά και τις δυσάρεστες γεωπολιτικές εξελίξεις στην γειτονιά μας καθίσταται πλέον σαφής και αδιαμφισβήτη «τοις πάσι» η ανάγκη και η σημασία της αμυντικής θωράκισης της χώρας δικαιώνοντας στο έπακρον τις αποφασιστικές επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ . Η εργαλιοποίηση  και η πολιτική εκμετάλλευση της πανδημίας,της παγκόσμιας  ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεων τους με την μετατροπή από εισαγόμενες  και αναπόφευκτες σε εσωτερικές και δήθεν ανεπαρκώς ή ανεπιτυχώς αντιμετωπισθείσες εκθέτει τους εμπνευστές τους και αποκαλύπτει το πολιτικό τους ανάστημα

Είμαστε η πολιτική παράταξη της ευθύνης της κοινωνικής ευαισθησίας των καινοτόμων δράσεων της ανάπτυξης και της προόδου.

Οι τυχεροί της χρονιάς που βρήκαν τα φλουριά είναι οι κ. Γ. Χατζημάρκος περιφερειάρχης και Ν. Κουγκράς υπεύθυνος αθλητισμού της διευρυμένης  ΔΕΕΠ με ότι αυτό σημαίνει … στους οποίους εδώθησαν από μια ασημένια εικόνα της Παναγίας. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος εκκλησιαστικών ειδών Τριανταφύλλου για την προσφορά των εικόνων και τα αρτοπαρασκευαστήρια Νικολής για την δωρεά των βασιλοπιτών.

Καλή Δύναμη και Χρόνια Πολλά με Υγεία σ΄όλο τον κόσμο.