Με μια ανακοίνωση ποταμό – που φυσικά δεν επιδέχεται …γέφυρες – το διαβόητο γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, θέλοντας να ανακαλύψει …φαντάσματα, σαν αυτά που το κυνηγούν από τότε που ανακάλυψε τυρί και έγινε …τυρέμπορος, θεώρησε πως θα πρέπει κάθε Μέσο να χαϊδεύει αυτιά και να χειροκροτεί κάθε ενέργεια, προς οφελος των δοξασμένων ηγεμόνων!

Χτες, ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε είδηση – γιατί περί είδησης πρόκειται – πως αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας παρακαμπτήριο, έπεσε σε κενό. Η λογική των φαιδρών πορτοκαλιών, θεώρησε πως επλήγη η αξιοπιστία της Περιφερειακής Αρχής και μάλιστα με διάφορα κοσμητικά, προσπάθησε να δοξάσει τους ηδη από τις …εκλογές δοξασμένους!

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Οι συνήθεις συκοφάντες σηκώνουν και πάλι το τρόπαιο της συνειδητής παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ψευδολογία σχετικά με την γέφυρα του ποταμού Μάκαρη στο Χαράκι

Οι συνήθεις συκοφάντες και ψευδολόγοι, βρήκαν άλλη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους και να σηκώσουν το τρόπαιο της συνειδητής παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης.

Με την κεκτημένη ταχύτητα που απέκτησαν από την προεκλογική περίοδο, από την οποία είναι φανερό ότι τίποτα δεν διδάχτηκαν,  και με αφορμή την γέφυρα του ποταμού Μάκαρη στο Χαράκι, επαναφέρουν την ρητορική του ψεύδους και των δήθεν “αποκαλύψεων”, που και τότε αποδείχτηκαν άσφαιρα πυρά.

Η Περιφερειακή Αρχή, σε απάντηση των ψευδών και αυθαίρετων δημοσιευμάτων και σχολίων σχετικά με τις εναλλακτικές οδούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι πολίτες, διευκρινίζει ότι υπάρχει σαφής ανακοίνωση από την Τροχαία Ρόδου, η οποία εξεδόθη αμέσως μετά το κλείσιμο της γέφυρας, την 13η Νοεμβρίου, σύμφωνα με την οποία, η κυκλοφορία  γίνεται στο εξής μέσω της επαρχιακής οδού Μαλώνα – Χαράκι έως και τον οικισμό Μαλώνα, του τμήματος της παλαιάς Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου, έως και τον οικισμό Μάσαρη και της δημοτικής οδού που συνδέει το κέντρο του οικισμού Μασάρων με τον κυκλικό κόμβο Μασάρων επί της Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου. Κανείς και σε καμία επίσημη ανακοίνωση  δεν έχει υποδείξει ως εναλλακτική οδό την ιρλανδική διάβαση Χαρακίου, όπως ψευδώς  και συκοφαντικά λέγεται και γράφεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Τα κρούσματα δείχνουν γιορτές χωρίς εστίαση και ρεβεγιόν στο σπίτι
Η κατάντια των γενικών και αόριστων επιθέσεων αλλά επώνυμα τώρα, το μοιραίο λάθος!

Και όχι μόνο αυτό!

Όπως και κατά την προεκλογική περίοδο, έτσι και τώρα, δεν αντελήφθησαν οι δυστυχείς ψευδολόγοι συκοφάντες ότι με το αναμάσημα του εγγράφου που η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου έστειλε στην 95 ΑΔΤΕ, τον Φεβρουάριο του 2019,  με την έκκληση τα βαρέα οχήματα του στρατού  να αποφεύγουν την διέλευση,  επιβεβαιώνουν ότι η γέφυρα παρακολουθείτο ανελλιπώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, παράλληλα με τις συνεχείς εργασίες συντήρησης που εκτελούντο.

Εκείνοι που περιφέρουν το έγγραφο ως δήθεν “αποκαλυπτικό”, αποκρύπτουν βεβαίως ότι δεν πρόκειται για απόρρητο, αλλά για δημόσιο έγγραφο, αφού ουδέποτε και από κανέναν έγινε προσπάθεια απόκρυψης των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η συγκεκριμένη γέφυρα.

H Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί με ευθύνη και  απόλυτη συναίσθηση ενός ακόμη σοβαρού προβλήματος που έρχεται από το παρελθόν και καλείται να διαχειριστεί και να επιλύσει οριστικά και όχι να “μπαλώσει”. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Εκείνοι οι οποίοι νομίζουν ότι με την γέφυρα Χαρακίου βρήκαν την ευκαιρία που αναζητούσαν για να βγουν από το καβούκι τους,  μετά το εκλογικό στραπάτσο που υπέστησαν και να στραφούν κατά της Περιφερειακής Αρχής,   επέλεξαν για μια ακόμη φορά τον λάθος δρόμο της παραπληροφόρησης και της συκοφαντίας. Τον μόνο δηλαδή δρόμο που ξέρουν.

Το μόνο που θα καταφέρουν και πάλι είναι να εμπλουτίσουν τη ήδη μεγάλη συλλογή από τα μετάλλια της ανοησίας της κακότητας και της συκοφαντίας που καθημερινά και απεγνωσμένα  περιφέρουν σε ΜΜΕ και social media.

Καθείς και τα “προσόντα” του.

Η απάντηση του sky

Την Δευτέρα η απάντηση θα δοθεί με άλλο τρόπο. Η συκοφάντηση έχει όρια και τώρα το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας πέρασε τα όρια. Ας αφήσουν τις μαγκιές κρυμμένοι στην ανωνυμία του Γραφείου Τύπου και ας πούνε τι θέλουν: Αυτά να τα κάνουν στα γιουσουφάκια που προσλαμβάνουν από άλλα Μέσα και να ξέρουν πως ό,τι τράβηξε η Δαβιλά σε μας δεν περνάνε…

ΥΓ. Λόγω της ανόητης λογικής τους, στις ανοησίες δεν πρόκειται να απαντήσουμε τώρα.

Τα υπόλοιπα από Δευτέρας, γιατί αφού θέλουν, θα μας έχουν για τα καλά και στ’ αυτιά τους!

 258 total views,  2 views today