Με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες το απόγευμα, το Ροδίων Παιδεία ενημερώνει τους μαθητές του, πώς θα λειτουργήσει από αύριο Δευτέρα.

Διαβάστε τι ανακοινώνει:

Προς: Μαθητές, Γονείς & Κηδεμόνες

Θέμα: Λειτουργία Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από Δευτέρα 22/2/2021

Με αυτή την επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 αργά το μεσημέρι, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο μαθητές (αδέλφια) του σχολείου μας που φοιτούν στην Α΄ τάξη Λυκείου και στη Γ΄ τάξη  του Δημοτικού σχολείου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις δεν θα πρέπει να λειτουργήσουν τα δύο τμήματα των τάξεων στα οποία φοιτούσαν οι μαθητές αυτοί για διάστημα δύο εβδομάδων.

Ωστόσο, λόγοι ασφάλειας και λόγοι που σχετίζονται με την ετοιμότητα του σχολείου να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, μας οδήγησαν στις παρακάτω αποφάσεις που θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και μέχρι να εκδοθεί νεότερη απόφαση:

(α) Όλες οι τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου θα λειτουργήσουν μόνο εξ αποστάσεως με πλήρες πρόγραμμα, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

(β) Τα δύο τμήματα της Γ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου επίσης θα λειτουργήσουν μόνο εξ αποστάσεως με πλήρες πρόγραμμα, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

(γ) Οι υπόλοιπες τάξεις του Δημοτικού σχολείου (Α΄, Β΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) θα λειτουργήσουν κανονικά στον χώρο του σχολείου (δια ζώσης εκπαίδευση). Ωστόσο, παρέχουμε τη δυνατότητα  σε όσους μαθητές αυτών των τάξεων το επιθυμούν, να παρακολουθούν καθημερινά όλα τα μαθήματα εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

(δ) Το Νηπιαγωγείο επίσης θα λειτουργήσει κανονικά στο χώρο του σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολικό συγκρότημα, ολοκληρώθηκε ήδη η  απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Θα γίνουν τεστ covid σε όλο το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε:

  • Τηλεφωνικά: 2241001400 (ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γραμματείας των Εκπαιδευτηρίων)
  • Ηλεκτρονικά: itsupport@RPschool.gr

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Κυριακούλης

Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

 972 total views,  4 views today