Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 21χρονος Έλληνας, φαίνεται να έχει εκ διαμέτρου αντίθετη θέση με τον 19χρονο. Στις απολογίες τους σήμερα προσπάθησαν να θολώσουν τα πάντα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις φώναζε ο ένας στον άλλο πως είναι ψεύτης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 21χρονος φέρεται να είπε: «Δεν γνωρίζω τι έγινε. Πήγαμε μαζί στο σπίτι μου. Τους άφησα μόνους. Δεν ήμουν παρών, δεν είχα φυσική παρουσία σε καμία φάση».

Οι καταθέσεις των δύο συλληφθέντων είναι τελείως διαφορετικές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 19χρονος Αλβανός υποστήριξε στην απολογία του, ότι «την χτύπησα αλλά το ισχυρό χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο το έδωσε ο φίλος μου γιατί θίχτηκε ο ανδρισμός του. Μαζί την μεταφέραμε και την πετάξαμε στη θάλασσα».

Για να γίνει αναπαράσταση της δολοφονίας, σύμφωνα με τους νομικούς, θα πρέπει να υπάρχει απολογία.

Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις των δύο ο Έλληνας υποστηρίζει ότι  ο Αλβανός άρχισε να χτυπάει την κοπέλα και στη συνέχεια αρνήθηκε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όσο για την κατηγορία του βιασμού, φαίνεται να υποστηρίζει πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της φοιτήτριας. Αναφέρει ακόμη, ότι ο ίδιος και η κοπέλα, είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, όχι όμως και ο Αλβανός νεαρός.

Μετά την απολογία τους, πάντως, οι δύο νεαροί προφυλακίστηκαν. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, χρειάστηκε να τους φυγαδεύσουν από τα δικαστήρια για να ξεφύγουν από το εξαγριωμένο πλήθος, το οποίο επιχειρούσε να τους λιντσάρει.

Οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 21 ετών, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

 832 total views,  4 views today