Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της απόφασης για την απομάκρυνση του Παύλου Μπακίρη από την Προεδρία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η σημερινή Διοίκηση, με μια πρωτοφανή κίνηση επαναφέρει -δια της πλαγίας οδού- τον πρώην Πρόεδρο στα ιδρύματα, με την ιδιότητα αυτή τη φορά του έμμισθου γιατρού. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει πάντως την αρμόδια Υφυπουργό.

Ο πρώην Αντιπρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων, γιατρός Αντώνης Αρφαράς, τόνισε μιλώντας στον sky ότι από τις πληροφορίες του, ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου αντέδρασε και διαφώνησε στην απόφαση αυτή, καθώς ακόμη και δίκαιο να είναι, θα πρέπει να αποφασίσουν αν είναι νόμιμο και ηθικό.

Μάλιστα ο κ. Αρφαράς πρόσθεσε ότι μετά τις αποκαλύψεις για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς, επικρατεί μυστηριωδώς ένα πέπλο σιωπής. “Τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός. Τα πρόσωπα είναι αυτά που καταξιώνουν τους θεσμούς και όχι οι θεσμοί τα πρόσωπα. Όλοι μας κρινόμαστε κάποια στιγμή. Είναι τυχαίο να συμπίπτουν τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις;” αναρωτήθηκε.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα είναι η δήλωση του κ. Αρφαρά, ότι ο ίδιος δέχθηκε ακόμη και εκβιασμούς προκειμένου να μην κάνει δηλώσεις στον sky, με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν μέσω του σταθμού μας για τα προνοιακά ιδρύματα προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου και την απομάκρυνση του πρώην Προέδρου από τα καθήκοντά του.

 2,728 total views,  2 views today