Ούτε 100.000 ούτε 200.000 αλλά 2.000.000 ευρώ διεκδικούν από το δήμο Ρόδου οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Καθαριότητας και την πρώην ΔΕΚΡ.
Συγκεκριμένα οι 176 εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου, εκτιμούν ότι μπορούν να λάβουν τα χρήματα γιατί έχουν δικαιωθεί αρκετές φορές από τα δικαστήρια της Ρόδου.
Για το λόγο αυτό ζητούν να γίνει συζήτηση για το θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου.
΄Έχουν καταθέσει και το σχετικό αίτημα στο γραφείο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου και τελούν σε αναμονή για την απάντηση που θα τους δοθεί την ημέρα που έχει προσδιοριστεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως εξήγησε στο skyrodos.gr o πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην πρώην ΔΕΚΡ κ.Γιάννης Ντελάκης οι προσφυγές που έχουν γίνει στα δικαστήρια αφορούν περικοπές την περίοδο των μνημονίων σε επιδόματα ( επιδόματα γάμου) και δώρα.
«Έχουν δικαιωθεί οι εργαζόμενοι από τα δικαστήρια στα οποία έχουν προσφύγει.Για το λόγο αυτό ζητάμε να δοθούν τα χρήματα . Ουσιαστικά επανερχόμαστε στο θέμα για το οποίο είχαμε κάνει μνεία ένα χρόνο πριν στο δημοτικό συμβούλιο. Τότε το αίτημα μας είχε απορριφθεί», εξήγησε ο κ. Ντελάκης.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας θα έχει συζήτηση για το θέμα αυτό αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ.Σάββα Διακοσταματίου.

 508 total views,  2 views today