Να ανακτήσει την ψυχραιμία του και να μην καταρρεύσει μετά από αυτά  που είδε σήμερα το  πρωί προσπαθεί ο κάτοικος της περιοχής των Πεύκων που εντόπισε το πτώμα στη θαλάσσια περιοχή που φέρει την ονομασία  «Φώκια».

Η περιγραφή του συγκλονίζει

«Βρέθηκα στην περιοχή  και ειδικότερα στην παραλία που φέρει την ονομασία Φώκια σήμερα το πρωί. Περνώ από εκεί γιατί βγάζω το σκυλάκι μου βόλτα όπως και άλλοι συμπολίτες μου. Στάθηκα στο βράχο και έβλεπα το τοπίο μπροστά μου. Σε απόσταση αρκετή από τα βράχια στη θάλασσα,  μου τράβηξε την προσοχή ένα μεγάλο αντικείμενο. Δεν κατάλαβα στην αρχή περί τίνος επρόκειτο. Στη παραλία αυτή την εποχή βρίσκει κανείς διάφορα πράγματα περίεργα ή απλά», δήλωσε ο κ Σ.Κ που θέλει για ευνόητους λόγους να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Αυτό που τράβηξε τη προσοχή μου, ήταν το μέγεθος του αντικειμένου που έπλεε και κάτι μαύρο πάνω στο νερό. Φώναξα το φίλο μου που ήταν κοντά στην ίδια περιοχή για να δούμε τι συνέβαινε», λέει συγκλονισμένος.

Οι δύο άνδρες αξιοποίησαν ένα ζευγάρι κιάλια για να μπορέσουν να δουν  από κοντινότερη απόσταση αυτό που είχαν εντοπίσει.

Μετά από προσπάθειες και με τη βοήθεια των κυμάτων είδαν έκπληκτοι ότι αυτό που τους είχε τραβήξει την προσοχή ήταν  μια γυναίκα που επέπλεε στη θάλασσα.

«Τα κύματα την τράβηξαν σιγά σιγά στην ακτή κοντά στα βράχια. Το μαύρο που μου  τράβηξε αρχικά την προσοχή ήταν τα μακριά μαύρα μαλλιά της που έπλεαν στο νερό.  Η γυναίκα έπλεε στο νερό χωρίς ρούχα. Φορούσε μόνο ένα στηθόδεσμο. Στάθηκα στο βράχο και πήρα μια ανάσα για να συνέλθω. Ενημερώσαμε την αστυνομία που με τη σειρά της ενημέρωσε τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος. Αργότερα με ενημέρωσαν ότι είχε και τατουάζ στο δεξί της πόδι με σχήμα τριαντάφυλλο» , είπε ο άνθρωπος που βρήκε την κοπέλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Από το νοσοκομείο καθησυχάζουν μετά την ανακοίνωση των εργαζομένων

Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση των  αρμοδίων  αρχών για να διαπιστωθεί, αν χρειασθεί, η  ορθότητα των λόγων του…

Υπόθεση με έγκλημα;

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η υπόθεση έχει να κάνει με μια περίεργη υπόθεση στην οποία “παίζει” το σεξ και το έγκλημα.

Η κοπέλλα ήταν νεαράς ηλικίας, βρέθηκε με εκδορές, ήταν “μοντέρνα” λόγω του τατουάζ, ήταν γυμνή εκτός του σουτιέν και βρέθηκε σε περιοχή που μπορεί να ήρθε και από άλλα μέρη αφού εκεί η Μεσόγειος κάνει τα μεγάλα ανοίγματα προς Κύπρο και Μέση Ανατολή!

 224 total views,  2 views today