Το «Ελπίδα» επισκέφθηκε ο Κάλλιστος Διακογεωργίου

104

Το κέντρο ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, «Ελπίδα» επισκέφθηκε την Τρίτη 3/10/2023 ο αντιπεριφερειάρχης, ενέργειας, βιομηχανίας και φυσικών πόρων, Κάλλιστος Διακογεωργίου, προκειμένου να συγχαρεί τα παιδιά για τις επιτυχίες που σημείωσαν σε αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην Μύλο.

Τον Κ. Διακογεωργίου υποδέχθηκε η πρόεδρος του κέντρου, Κ. Κάπουλα Σταυρίτσα, η οποία δήλωσε: « θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη που έσπευσε να έρθει, για να συγχαρεί τα παιδιά για τις επιτυχίες τους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τα ονόματα των αθλητών/τριών που διακρίθηκαν: «γυρίσαμε από την Μύλο με διακρίσεις, μετάλλια και κύπελα.

Το κάθε παιδί με την δύναμη του αγωνίσθηκε και κέρδισε αυτό που του άξιζε». Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Σαββίδης πήρε το κύπελλο και χρυσό μετάλλιο, η Μαρία Μπίλλιου βγήκε δεύτερη στο άλμα εις μήκος, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, η Τσαμπίκα Κάπουλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, ενώ η Άννα Πατσίνογλου και η Νίκη Κολλέτα-Τόσκα κατέκτησαν την Τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα ογδόντα μέτρα. Τόσο ο Κ. Διακογεωργίου, όσο και η πρόεδρος του κέντρου, έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στην Ματίνα, γυμνάστρια του κέντρου, η οποία, όπως δήλωσαν: « έδωσε σκληρό αγώνα, για να καταφέρουν  τα παιδιά να συμμετάσχουν στους αγώνες», ενώ η Κ. Κάπουλα μας ενημέρωσε, με ιδιαίτερη χαρά, ότι οι επόμενοι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στον τέλος της φετινής χρονιάς, θα φιλοξενηθούν στην Ρόδο.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη προσωπικά ένα-ένα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους,  είπε τα εξής: « θέλω και εγώ από την πλευρά μου να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στους αθλητές/τριες που διακρίθηκαν και έφεραν μετάλλια στο νησί μας. Θα ήθελα να γνωρίζουν πως θα είμαι πάντα δίπλα τους, αρωγός στις προσπάθειες τους. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός να πρωταγωνιστεί στην ζωή, όλων των παιδιών.


Οι διακρίσεις και επιτυχίες αυτών των παιδιών μας κάνουν όλους περήφανους και εύχομαι στους αγώνες που θα γίνουν στην Ρόδο, οι διακρίσεις και τα μετάλλια να είναι ακόμα περισσότερα.».
Κλείνοντας τον λόγο του ο αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε ότι η περιφέρεια και ο Γ. Χατζημάρκος ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο ‘’Ελπίδα’’ για να στηρίζουν τις δράσεις και προσπάθειες των μελών του και ευχαρίστησε την πρόεδρο, Κάπουλα Σταυρίτσα, το Δ.Σ και το εκπαιδευτικό προσωπικό του κέντρου για την σπουδαία και αδιάλειπτη προσφορά τους.                                                                                                        


Κάλλιστος Διακογεωργίου                                                                                                                                                  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ                                                                                                                                    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ &ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ