Το Ε.Κ.Ρ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

130

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου συγχαίρει τους αποφοίτους των λυκείων της Ρόδου γιατί κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας που σε ακόμα μία δύσκολη, λόγω συνθηκών, περίοδο, κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα και τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Πολλά μπράβο ανήκουν στους γονείς των παιδιών που στάθηκαν στο πλευρό τους, τα βοήθησαν και τα στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσαν ώστε να πετύχουν το στόχο και το όνειρό τους. Μπράβο να πούμε και στους καθηγητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να επιτελέσουν σωστά το λειτούργημά τους με αποτέλεσμα την εισαγωγή των παιδιών στην ΄Γ/βάθμια εκπαίδευση.

Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν, δεν πρέπει να απογοητεύονται. Η ζωή δεν σταματά σε αυτή την αποτυχία. Να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να θέτουν στόχους για το μέλλον τους και θα συναντήσουν πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.