Το κλειδί – σουβενίρ και το νέο όραμα στην πόλη

1843

Με την κατακραυγή δεν πήρανε χαμπάρι. Χαμπάρι πήρανε όταν εμείς από το βήμα αυτό, αναδείξαμε το πρόβλημα και φανερώσαμε την …πατάτα! Ελαχε να είναι η πατάτα καυτή και να θέλουν ο ένας να την ρίξει στον άλλο.

Αλήθεια, καταλάβανε τι έκαναν;

Κατάλαβαν πως με την ενέργεια του κ. Χατζηδιάκου, διαμορφώθηκαν μέτωπα εν όψει των επομένων εκλογών; Ναι, είναι βέβαιο πως ο κ. Χατζηδιάκος επιδιώκει χρίσμα ή κυβερνητική στήριξη για τις επόμενες εκλογές, γνωρίζοντας πως από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει ή το ένα ή το άλλο. Ομως καλά γνωρίζει ο ίδιος όπως και διάφοροι της Νέας Δημοκρατίας πως δεν υπάρχει βιώσιμη -πάει να πει εκλόγιμη λύση – με τα πρόσωπα που κινούνται πέριξ ή σε απόσταση υποψηφιότητας για τον δημαρχιακό θώκο.

Μια ενέργεια, καθ’ όλα προετοιμασμένη και συνειδητή του κ. Χατζηδιάκου, να δώσει το κλειδί της πόλης στον κ. Τσίπρα εν είδει …σουβενίρ, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Όπως αποκαλύψαμε από προχτές το βράδυ και σήμερα έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες που …επικαλούνται κι έναν …ουρανοκατέβατο της τοπικής ΝΔ (αυτά είναι τα τρωτά της κατάντιας της ενημέρωσης) το πλήγμα στην παράταξη Χατζηδιάκου με το κλειδί – σουβενίρ, είναι καίριο: ΔΕΝ πρόκειται να πολιτευθεί εκ νέου μαζί του ο κ. Μανδρακός και μάλιστα είναι σφόδρα δυσαρεστημένος δείχνοντας το, έστω και χωρίς δηλώσεις.

Δεν θα πάμε παραπέρα: ΕΝΑ είναι το δεδομένο! Ο κ. Χατζηδιάκος ανοίγει με την ενέργεια του τους ασκούς του Αιόλου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ώρα να αναζητήσει αυτή η Ρόδος ένα όραμα…

ΥΓ. Για την Ιστορία, με ώρα και ημέρα δημοσίευσης φαίνεται ξεκάθαρα ποιος αποκάλυψε και ποιοι ακολούθησαν. Μα άλλωστε πάντοτε υπήρχε μια μανία να μας αντιγράφουν ρίχνοντας τις πηγές τους στην …εξέδρα. Πάγια τακτική κακίας και ζήλειας…

(Και να σκεφτείς πως απλά τώρα κάνουμε προπόνηση και προετοιμασία!!)