Επι παντός επιστητού, για όποια ενέργεια που δεν έχει την υπογραφή ή την στήριξη της περιφερειακής αρχής, βρίσκονται πάντοτε με τα καμώματα τους τρεις – τέσσερις  της νέας πολιτικής νομενκλατούρας των ασημάντων, που διατρανώνουν την αντίθεση, την εμπάθεια ή τον φόβο να μην χαθούν τα κεκτημένα τους, αποτέλεσμα της παρέας ή και των υπόγειων και υπέργειων διαδρομών που μεταξύ τους διασταυρώνουν!

Το λεγόμενο παρεάκι έχει εμπεδώσει στον απολυταρχισμό σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις που λαμβάνει αλλά και από τον τρόπο αντιμετώπισης όλων των αντιπάλων: Οσων αντιδρούν στα επι παντός επιστητού που …τάχα και δήθεν γνωρίζουν αυτοί οι εκλεκτοί του μεγάλου αρχηγού.

Γνωρίζουμε πια οι παροικούντες, πως η δομή είναι συγκεκριμένη και δεν διαφέρει από άλλες πολιτικές ομάδες που βρέθηκαν προσφάτως κατηγορούμενες για σκευωρίες.

Το να αναθέτουν σε κάποιον να προχωρήσει, να αδειοδοτηθεί και κατόπιν να πουλήσει την άδεια σε μπλοκ επιχειρηματιών, μόνο μυαλό που σκέφτεται διαφορετικά μπορούμε να πούμε πως διαθέτουν. Το να κάνουν όλα αυτά και στο τέλος να επιχειρούν και μια επίθεση στους προηγούμενους ή να κάνουν μια επίθεση όπως τους βολεύει, φέρνουν τη θέση τους τάχα στα …ίσια! Κι έτσι υποκρύπτουν τάχα την άδεια που πήρε ο κολλητός: Σας πήρε όμως χαμπάρι όλο το ασκέρι, ακόμα και το δικό σας!

Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που επέλεξαν. Τον επέλεξαν αλλά είναι πλέον ξεφωνημένη μειοψηφία. Του 10 τοις εκατό κι ας χαριεντίζονται από μικροφώνου για το αντίθετο. Κι ας βάζουν όσα νούμερα μαζί για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους. Το κρυφτούλι τους από την πραγματικότητα συνεχίζεται. Μόνο που το κρυφτούλι στο παιχνίδι καταλήγει με φτύσιμο και με φωνή για φτου …ξελευτερία!

 689 total views,  2 views today