“Η επόμενη μέρα απαιτεί σύνεση, καθαρό προγραμματικό λόγο και μια ξεκάθαρη αντιπολίτευση! Με σταθερότητα στις θέσεις μας και αυτόνομη πολιτική πορεία.
Το νέο πολιτικό τοπίο έχει ανάγκη από έναν ισχυρό και στιβαρό κεντρώο χώρο!”

Αυτό υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωση της με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών η πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Λίτσα Φτακλάκη .

“Εμείς, οι διαχρονικοί οπαδοί της σοσιαλδημοκρατίας, του κέντρου, συνεχίζουμε  συντεταγμένα τις μάχες μας για μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη και γυρνάμε μια νέα σελίδα στην ιστορική μας διαδρομή, με νέες διεκδικήσεις και αγώνες για τον τόπο μας, για τα Δωδεκάνησα , για την Ελλάδα!”, τονίζει

Αναλυτικά στη γραπτή δήλωση της η κ. Φτακλάκη αναφέρει τα ακόλουθα:

Με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ όλους όσους εξελέγησαν βουλευτές και να ευχηθώ καλή δύναμη στην νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.

Ως προς τα ποσοστά  που έλαβε το Κίνημα Αλλαγής, σίγουρα η μικρή ποσοστιαία αύξηση του σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελεί μια θετική εξέλιξη, αλλά σίγουρα  όχι μια νίκη για την παράταξη!  Στα Δωδεκάνησα το Κίνημα Αλλαγής δυστυχώς έχασε  μετά από 42 χρόνια, τη βουλευτική έδρα !!

Τα αποτελέσματα μας έχουν προβληματίσει  και έχουν αναδείξει την ανάγκη αξιολόγησης τους και διεξαγωγής συμπερασμάτων!! Όμως  η επόμενη μέρα απαιτεί σύνεση, καθαρό προγραμματικό λόγο και μια ξεκάθαρη αντιπολίτευση! Με σταθερότητα στις θέσεις μας και αυτόνομη πολιτική πορεία.

Ως πολιτευτής Δωδεκανήσου δηλώνω ικανοποιημένη από το προσωπικό μου αποτέλεσμα καθώς ο Δωδεκανησιακός λαός με τίμησε με μια καθαρή διάκριση,  επιβραβεύοντας έναν έντιμο και καθαρό χωρίς αποκλεισμούς πολιτικό αγώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Λέρος, το πρώτο νησί της Ελλάδας που γίνεται Bike Friendly

Το θετικό αποτέλεσμα δυναμώνει την ενεργό  συμμετοχή  μου στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας και τη δέσμευση μου να συνεχίσω να εργάζομαι για την άνοδο της παράταξης μας και το μετασχηματισμό του σε μια μεγάλη προοδευτική δύναμη για τη χώρα μας, με έναν πολιτικό λόγο που θα μπορέσει  να εκφράσει και να πείσει τον ελληνικό λαό.

Το νέο πολιτικό τοπίο έχει ανάγκη από έναν ισχυρό και στιβαρό κεντρώο χώρο! Εμείς, οι διαχρονικοί οπαδοί της σοσιαλδημοκρατίας, του κέντρου, συνεχίζουμε συντεταγμένα τις μάχες μας για μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη και γυρνάμε μια νέα σελίδα στην ιστορική μας διαδρομή, με νέες διεκδικήσεις και αγώνες για τον τόπο μας, για τα Δωδεκάνησα , για την Ελλάδα!

 100 total views,  2 views today