Το νοσοκομείο της Ρόδου είναι ήδη …παλιό!!

2139

Κοντά στα προβλήματα του τόπου. Στις χαρές και στις λύπες. Στις κραυγές και στα χαμόγελα. Αυτός ήταν και θα είναι ο sky.

ΤΗΝ Δευτέρα ανοίγουμε μετά από χρόνια έναν φάκελο που καίει: Με προσοχή και με σεβασμό. Με πεποίθηση όμως πως υπηρετούμε τον τόπο και τον κόσμο.

Το νέο νοσοκομείο της Ρόδου …έγινε ήδη παλιό. Τα γιατί. Λύσεις. Προβλήματα. Αγωνία.

ΟΛΑ στον ΑΕΡΑ…

Κραυγή αγωνίας από το Χειρούργο γιατρό Γιώργο Τριάντο για τα πολλά σοβαρά τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται καθημερινά στο νησί μας.

Κατά το τελευταίο τριήμερο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δεν προλάβαιναν να μεταφέρουν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Συνέπεια του αυξημένου φόρτου στα επείγοντα, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έφτασαν στα όρια των αντοχών τους.

Δεδομένης της κατάστασης που επικράτησε, με τις ατέλειωτες ώρες στα χειρουργεία για να σωθούν ζωές, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη με τον χρόνο, ο γνωστός Χειρούργος  Γιώργος Τριάντος, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook έστειλε μήνυμα να είμαστε προσεκτικοί όταν οδηγούμε για να μην  «σκοτωνόμαστε στους δρόμους… να μην τραυματίζουμε άλλους και τον εαυτό μας…και να μην σκορπάμε θλίψη και πόνο»

Δεν μπορούμε να μην παραγνωρίσουμε πως το νοσοκομείο της Ρόδου είναι ήδη δεκαοκτώ χρόνων, δηλωσε σήμερα στον skyο κ. Τριάντος, κληθείς να σχολιάσει την απίστευτη εικόνα που παρουσιάζει το ίδρυμα, με ακαταστασία, σπασμένους ή κατεστραμμένους ανελκυστήρες, κατσαρίδες στους διαδρόμους, βρώμικες τουαλέτες και εικόνα εγκατάλειψης.

Για το ίδιο θέμα ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος κληθείς να σχολιάσει, τόνισε πως θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να διατηρηθεί καλή εικόνα του νοσοκομείου.

Είναι κακή η εικόνα, το διαπιστώνουμε όλοι, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος ο οποίος υπογράμμισε την έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενους από πλευράς της διοίκησης της Β ΔΥΠΕ.