Απάντηση στην κριτική που άσκησε ο κ. Μιχάλης Λυτός με επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καρπαθιακή», δίνει η παράταξη Νέα Πνοή του δημάρχου κ. Νισύριου .

Στην επιστολή γίνονταν λόγος για το μη ορισμό επιτροπής Τουρισμού στη στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ενώ έγινε επαναληπτική εκλογή ακόμη και για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.

«Το Συμβόλαιο τιμής με τον Καρπαθιακό Λαό είναι ισχυρό. Με  τη δική του ξεκάθαρη εντολή στις 26 Μαΐου και στις 2 του Ιούνη,   μας ανέθεσε να υπηρετήσουμε το αγαπημένο μας νησί με εντιμότητα, διαφάνεια και σεβασμό στις ανάγκες του.Σας ευχόμαστε “καλή ανάρρωση” από το “πάρτι” που μόλις τελείωσε», αναφέρεται στην απάντηση της Νέας Πνοής. .

Αναλυτικότερα σε  απάντηση επιστολής του κ.  Μιχάλη Λυτού στην  Εφημερίδα «Καρπαθιακή» (23/09/2019) η παράταξη Νέα Πνοή απαντά  τα εξής:

Ο κ. Λυτός μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού ένιωσε την ανάγκη να μας μεταθέσει τις δικές του ευθύνες και να μας εγκαλέσει για τις δικές του παραλείψεις.

Αποτελεί δείγμα πρωτοφανούς άγνοιας , πρώην Δημοτικός Σύμβουλος , να μας εγκαλεί για τον μη ορισμό της Τουριστικής Επιτροπής όταν θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που δεν έχει εκλεγεί Προεδρείο.

Την ευαισθησία του αυτή , για τάχιστη συγκρότηση της επιτροπής , θα μπορούσε να την μεταφέρει στην παράταξη με την οποία ήταν υποψήφιος , ώστε να μην συμμετάσχει στα όσα πρωτοφανή , σε όλη την Ελλάδα , συνέβησαν κατά την εκλογή Προεδρείου , που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση όλων των διαδικασιών του Δήμου..

Επί του προκειμένου , όντως ο κύριος Λυτός ανεπίσημα στις 12/09  ,μας ενημέρωσε ότι επίκειται ταξίδι τηλεοπτικού σταθμού στο Νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Από το Αιγαίο στο Los Angeles...

 Επίσης έγγραφο από εταιρεία του συγκεκριμένου τομέα παρελήφθη από τον Δήμαρχο στις 14/09 μία μόλις μέρα πριν την άφιξη του συνεργείου .

 Σε ερώτηση μας , προς τον κ. Λυτό , αν έχει συμπεριληφθεί το κόστος του στον προϋπολογισμό του Δήμου η απάντηση του ήταν αρνητική .

Ενημερώνουμε ότι η φιλοξενία των υπολοίπων 6 ταξιδιών ,  εκπροσώπων των ΜΜΕ,  που θα λάμβαναν χώρα το 2019 , είχεήδη εγκριθεί με  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με προϋπολογισμό 16240 ευρώ .

 Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αντίστοιχη φιλοξενία εκπροσωπών ΜΜΕ, ύψους 13.240 ευρώ, για το 2018 είχε  δοθεί με απευθείας ανάθεση σε Τοπικό πρακτορείο ταξιδίων.

Γιατί ακριβώς μας εγκαλείτε κύριε Λυτέ ;

Για το δικό σας λάθος να μην συμπεριλάβετε και αυτό το ταξίδι στην προαναφερόμενη απόφαση ;

 Η μήπως μας εγκαλείτε επειδή δεν θέλατε να το εντάξετε με τον ορθό τρόπο αλλά με άλλου είδους διαδικασίες;

Κύριε Λυτέ : Το Συμβόλαιο τιμής με τον Καρπαθιακό Λαό είναι ισχυρό. Με  τη δική του ξεκάθαρη εντολή στις 26 Μαΐου και στις 2 του Ιούνη,   μας ανέθεσε να υπηρετήσουμε το αγαπημένο μας νησί με εντιμότητα, διαφάνεια και σεβασμό στις ανάγκες του.
Σας ευχόμαστε “καλή ανάρρωση” από το “πάρτι” που μόλις τελείωσε .

Εκ της παρατάξεως

 140 total views,  2 views today