Εχασαν κάθε πρωτοτυπία και τώρα το μόνο που κάνουν είναι να αντιγράφουν! Το …παρεάκι που διοικεί με απόλυτη προσήλωση στις αρχές της παρέας, κατηγορεί άλλους για …παρεάκι όταν βεβαίως ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους!

Με απίστευτο τρόπο προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ως συνήθως. Δεν μας ενδιαφέρει η λογική τους, είναι δική τους και να την χαίρονται. Μας ενοχλεί και θα ασκούμε κριτική για όσες δαπάνες γίνονται, με τον τρόπο που γίνονται και για σκοπούς που δεν είναι άλλοι από προβολή και αυτολιβάνισμα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε ήταν καθοριστικές και ξεκάθαρες.

Ας μην μας λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης για άλλα γιατί τα άλλα δεν υπάρχουν, τα στοιχεία δημοσιεύονται ξανά, παρακάτω. Αναγράψαμε για του Νοεμβρίου τις πτήσεις και ο σχετικός πίνακας δημοσιεύεται παρακάτω, που αναδεικνύει πόσες πτήσεις είναι ανοιχτές για τον Νοέμβρη. Τα 20000 ευρω τα έδωσαν για τον Νοέμβριο και ΟΧΙ από σήμερα ως το τέλος του Νοέμβρη όπως στην απάντηση στο δημοσίευμα μας επικαλούνται. Το παρεάκι έχει χάσει οριστικά μαζί μας τον ύπνο του. Η κοροϊδία δεν περνάει πια!

Δείτε τις πτήσεις της JET2.com για τον Νοέμβρη:

Δείτε πώς προβάλλονται ξενοδοχεία :

ΟΛΑ τα υπόλοιπα που αναφέρει το παρεάκι είναι για κατανάλωση: Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και αυτό έχει πια σημασία!

Δείτε από το site της Jet2holidays τα σημερινα διαθέσιμα για Οκτώβρη και Νοέμβρη:

Η απάντηση τους

Οι κατ΄ επάγγελμα υπονομευτές της Ρόδου και συνειδητοί “εραστές” του τίποτα, σε νέα παροξυσμική κρίση κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Είναι τέτοια η  στενοχώρια τους που ο τουρισμός στη Ρόδο και στο Νότιο Αιγαίο συνολικά δεν έχει καταρρεύσει, είναι τέτοια η δυσφορία τους που ακόμα αντέχει στην πρωτοφανή κρίση που διέρχεται ο παγκόσμιος τουρισμός λόγω πανδημίας, είναι τέτοια η οδύνη τους που οι πρωτοβουλίες της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχουν φέρει μετρήσιμο αποτέλεσμα, είναι τέτοιο το μένος τους στην προσπάθεια μηδενισμού και ακύρωσης κάθε θετικού αποτελέσματος, που ξεπερνά και αυτή την έννοια της νοσηρότητας.

Για μια ακόμη φορά οι καταστροφολάγνοι μηδενιστές, δεν διατάζουν να υπονομεύσουν τον ίδιο τους τον τόπο, για να πετύχουν την πρόσκαιρη ικανοποίηση των πιο ταπεινών ενστίκτων τους, καταφερόμενοι, με ψεύδη ως συνήθως, κατά της Περιφέρειας.

Μια πολύ μικρή παρέα νοσταλγών του πιο νοσηρού παρελθόντος, προφανώς γιατί έχασε τα προνόμια που της εξασφάλιζε ο συγχρωτισμός με την τοπική εξουσία, χύνει καθημερινά το πιο επικίνδυνο δηλητήριο που μπορεί να συγκεντρώσει από τα αποθέματα της για να πλήξει ποιον τελικά;  Την Περιφερειακή αρχή η τον τόπο ;

Δεν τους νοιάζει. Δεν τους ένοιαζε ποτέ.

Ποιοι είναι;

Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που δίνει ρεσιτάλ εμπάθειας καθημερινά, ένας Περιφερειακός Σύμβουλος που ακόμα δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός ότι δεν έγινε Αντιπεριφερειάρχης στην προηγούμενη θητεία, ένας Περιφερειακός Σύμβουλος που καταδικάστηκε για απάτη κατ᾽εξακολούθηση κατά της περιουσίας εταιρείας της Περιφέρειας.

Αυτοί είναι το παρεάκι που καθημερινά επιδίδεται σε ένα κρεσέντο δηλητηριώδους υπονόμευσης του τόπου. Που τώρα ανακάλυψαν ότι η Περιφερειακή αρχή δήθεν οικειοποιείται την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Όταν η τουριστική περίοδος πηγαίνει καλά, η Περιφέρεια δεν έκανε τίποτα, σύμφωνα με το παρεάκι των πικραμένων. Όταν η τουριστική περίοδος, δεν πάει καλά, φταίει η Περιφέρεια!

Τώρα βρήκαν να κατηγορήσουν  την Περιφέρεια ότι δαπανά 20.000 ευρώ για  προβολή της Ρόδου μέσω της ιστοσελίδας  του βρετανικού τουριστικού οργανισμού  JET2, που σκοπό έχει να ενισχύσει τις κρατήσεις μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου. Ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν πλέον πτήσεις και θέσεις στα αεροπλάνα της εταιρείας και ότι η Ρόδος έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των προορισμών της, ως εκ τούτου, η χρηματοδότηση έχει στόχο μόνο τις εντυπώσεις και την οικειοποίηση από μέρους της Περιφέρειας, της διαφαινόμενης επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στη Ρόδο.

Δυστυχώς γι αυτούς, η αλήθεια θα επιτείνει τη στενοχώρια τους και πιθανώς και τον παροξυσμό της εμπάθειάς τους.

Οι ανοιχτές πτήσεις του Jet2 από τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου (UK) με αναχώρηση  για Ρόδο, από τώρα και μέχρι τις 14 Νοεμβρίου και με πακέτα μέχρι και 24 διανυκτερεύσεις,  είναι:

Birmingham: 3 πτήσεις

Edinburgh: 5 πτήσεις

Glasgow intl : 2 πτήσεις

Leeds  Bradford: 7 πτήσεις

London Stansted: 5 πτήσεις

Manchester: 10 πτήσεις

Newcastle: 7 πτήσεις

Επίσης, στον ιστότοπο www.jet2holidays.com, είναι 15 τα ξενοδοχεία της Ρόδου που  δέχονται κρατήσεις για την  περίοδο από 07/11 – 14/11/20.

Κατόπιν αυτών, οι δηλητηριώδεις υπονομευτές της Ρόδου, μπορούν να συνεχίζουν το κρεσέντο του ψεύδους,   της γελοιότητας που τους χαρακτηρίζει και της γελοιοποίησής τους κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους.

Θα ήταν για γέλια, αλλά είναι για κλάματα.

 1,716 total views,  4 views today