Το πρόγραμμα του Νίκου Γερονικόλα για την πενταετία

221

Αναρτημένο στο internet, βρίσκεται από σήμερα το πλήρες πρόγραμμα «30 τομές για μια πενταετία» της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου Νίκο Γερονικόλα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πλήρες πλαίσιο δράσης της παράταξης για όλους τους τομείς της καθημερινότητας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας, της επιχειρηματικότητας, του φυσικού περιβάλλοντος, της ψηφιακής αναβάθμισης των υπηρεσιών.

«Η κάθε μία από τις «30 τομές για μια πενταετία» αναλύονται και έχουν άμεση σύνδεση με την κείμενη Νομοθεσία, αλλά και τις Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες. Πρόκειται για μια σπουδαία δουλειά καταγραφής προβλημάτων και λύσεων, ειδικά στα μεγάλα στοιχήματα της νέας εποχής, της δημιουργίας θέσεων εργασίας στα χωριά, της διαμόρφωσης ενιαίας στρατηγικής για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, όπως και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Η μελέτη και ο σχεδιασμός έγινε εξ ολοκλήρου από τα στελέχη της παράταξής μας. Οι «30 τομές για μια πενταετία» θα λειτουργήσουν ως πολύτιμο εργαλείο για όλους μας» δήλωσε φανερά υπερήφανος ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Νίκος Γερονικόλας.

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας, γίνεται μέσω της προσωπικής διαδικτυακής σελίδας του Νικόλαου Γερονικόλα:

https://nikolasgeronikolas.gr/

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο:

https://nikolasgeronikolas.gr/oi-theseis-mas/

Καλούμε όλους και όλες δημότες και μονίμους κατοίκους του νησιού μας να τις αναγνώσουν και να ενημερωθούν για όλα όσα σχεδιάζει η «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας.