Το συλλυπητήριο μήνυμα της Βουλευτή Μ Ιατρίδη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

128

“Καλέ μου φίλε Νεκτάριε, θα λείψεις σε όλους μας. Η δυναμική σου παρουσία, οι γνώσεις σου και η ευπρέπεια σου μας έκαναν όλους πολύ καλύτερους.Με ακλόνητη πίστη στις ιδέες σου, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου για τα Δωδεκάνησα μας, για όλους τους κατοίκους των νησιών μας”:

Με τα παραπάνω λόγια η βουλευτής της ΝΔ κ.Μίκα Ιατρίδη αποχαιρετά  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  και πρώην υπουργό  Νεκτάριο Σαντορινιό που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα. Αναλυτικά στο συλλυπητήριο  μήνυμα της η κ. Ιατρίδη αναφέρει τα εξής.

Καλέ μου φίλε Νεκτάριε, θα λείψεις σε όλους μας. Η δυναμική σου παρουσία, οι γνώσεις σου και η ευπρέπεια σου μας έκαναν όλους πολύ καλύτερους.

Με ακλόνητη πίστη στις ιδέες σου, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου για τα Δωδεκάνησα μας, για όλους τους κατοίκους των νησιών μας.

Παρά τις πολιτικές διαφωνίες μας, ήσουν ένας αγαπητός συνάδελφος, κυρίως, όμως, ήσουν ένας πολύ καλός φίλος, του οποίου τη γνώμη πάντα σεβόμουν.

Έδωσες μια πολύ δύσκολή μάχη και μας έφυγες πολύ νωρίς. Όμως, μπόρεσες με την ανθρωπιά σου και τη δράση σου να δώσεις τεράστια αξία στο χρόνο που είχες στη διάθεσή σου.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο σου, Ματίνα, και τα δυο σου λατρεμένα παιδιά.

Καλό σου ταξίδι, Νεκτάριε!