Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότατα, τις βραδυνές ώρες θα ληφθούν οι  οριστικές αποφάσεις για την τοποθέτηση προέδρου στην  Ένωση Ξενοδόχων της Ρόδου.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό στο skyrodos.gr με πρωτοβουλία του νέου δημάρχου κ.Αντώνη Καμπουράκη, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, προκειμένου να οριστεί ο ξενοδόχος που θα τοποθετηθεί στην θέση του μεταβατικού  πρόεδρου και θα οδηγήσει την ΕΞΡ σε εκλογές.

Επίσης κρίθηκε πως είναι καλύτερο να διεξαχθούν οι εκλογές νωρίτερα δηλαδή το Μάιο του 2020 και όχι το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Αντώνης Καμπουράκης έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου καθώς θα έχει πλέον τα ηνία του Δήμου Ρόδου.

Στις αρχές του έτους είχε προταθεί στους κκ. Γ Τσέλιο και Γ Μηνέττο να αναλάβουν καθήκοντα μεταβατικού προέδρου  αλλά δεν το δέχθηκαν.

Για τη θέση του μεταβατικού προέδρου επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο κ. Αρης Σουλούνιας αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και  της ΠΟΞ.

Όμως τώρα για την ίδια θέση δείχνουν ενδιαφέρον  ο κ. Γιάννης Παπαβασιλείου ο κ.  Μανώλης Μαρκόπουλος .

Αυτό που ενοχλεί όσους θέλουν να προσφέρουν στην ΕΞΡ, είναι το γεγονός ότι έχει μπει από τώρα δικλείδα απαγόρευσης, για τον μεταβατικό πρόεδρο που δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του  προσεχούς Μαΐου.

΄Ετσι υπήρξαν υποψήφιοι που από αυτό και μόνο εμποδίστηκαν από το να είναι υποψήφιοι για τη θέση του μεταβατικού προέδρου.

Επίσης έγινε γνωστό ήδη πως θα γίνουν αλλαγές στις θέσεις του διοικητικού συμβουλίου με εξαίρεση τις αντιπροεδρίες. Μια από τις θέσεις που θα εκκενωθεί και θα καλυφθεί με πρόσωπο που θα επιλεγεί από τον μεταβατικό πρόεδρο είναι αυτή του ταμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σ. Καρίκης: Κάποιοι κωφεύουν στα υπουργεία, για την κατάσταση στα παλιά σφαγεία

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες το θέμα όλα θα κριθούν από τη συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και όχι στην ΕΞΡ.

Ο προγραμματισμός της συνάντησης δηλαδή η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθούν τηλεφωνικά στους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

 238 total views,  2 views today