Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά…30 τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών έχουν σημειωθεί από το πρωί ως αυτή τη ώρα (16.35) στη Ρόδο, πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης που σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στο νησί.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος σε συνδυασμό με την περιορισμένη ορατότητα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχές, καταιγίδες μέχρι και χαλαζόπτωση σε ορισμένες περιοχές), αλλά και η απροσεξία των οδηγών, ή η κακή συντήρηση των οχημάτων (φθαρμένα λάστιχα και φρένα κλπ) συνετέλεσαν στο να καταγραφούν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και τώρα, τα 30 τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, τόσο στην πόλη, όσο και σε χωριά, μεταξύ αυτών και στον Αρχάγγελο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο skyrodos.gr o κ. Ιζέτ Σιέχ, που αναλαμβάνει την οδική βοήθεια.

Ένα εξ αυτών σημειώθηκε στην οδό Ιλιάδων προς Φανερωμένη, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Εξαιτίας της σύγκρουσης προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα οχήματα που κινούνταν στο ρεύμα προς Φανερωμένη να σχηματίζουν ουρές.

Τα τελευταία τροχαία σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά το ένα στην πόλη της Ρόδου, στη συμβολή των οδών Καναδά και Κολοκοτρώνη και το δεύτερο μέσα στ’ Αφάντου, όταν συγκρούσθηκαν δύο οχήματα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν οι οδηγοί (προκλήθηκαν υλικές ζημιές).

 1,681 total views,  2 views today