Τρισάγιο έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα στη θέση Φώκια στους Πεύκους, εκεί όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της νεαράς φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το τρισάγιο αποφασίστηκε και έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Λίνδου και τον εφημέριο της Λίνδου πατέρα Σπυρίδωνα.

Ο δήμαρχος της Ρόδου

Μήνυμα απέστειλε σήμερα στον πατέρα της 20χρονης Ελένης ο δήμαρχος της Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Το κείμενο:

“Συγκλονισμένη και άφωνη η Ροδιακή κοινωνία αποχαιρετά την Ελένη, στο ανεπίστροφο ταξίδι της.

Αρχή και τέλος ενώθηκαν αναπάντεχα στο μικρό κύκλο της ζωής σου. Στην σιωπή αυτή του θανάτου δέξου την συγγνώμη και το τελευταίο αντίο από όλους εμάς.

Αγαπητέ μου συνάδελφε, στον ανείπωτο και αβάστακτο πόνο σας, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σας”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Στην ανακοίνωση αναφέρει: :

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας,

Με βαθιά οδύνη σας επιβεβαιώνω, μετά από προσωπική επικοινωνία με την οικογένεια, το χαμό της Ελένης, φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, η οποία τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Είμαστε όλες και όλοι συντετρημένοι από το τραγικό γεγονός. 

Τις στιγμές αυτές πρέπει να βρούμε τη δύναμη να στηρίξουμε την οικογένεια και τους οικείους της Ελένης μας και ως κοινότητα να αλληλοστηριχθούμε και να πράξουμε ότι είναι δυνατόν, και εντός και εκτός του Πανεπιστημίου μας, για να είναι αυτός ο τελευταίος βίαιος τερματισμός μιας ανθρώπινης ύπαρξης.

Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη
Πρυτάνισσα Πανεπιστημίου Αιγαίου

 872 total views,  2 views today