Να ακυρωθούν οι επενδύσεις που θα καταστρέψουν το περιβάλλον σε απόσταση αναπνοής από τρία χωριά ζήτησε μιλώντας στον Sky σήμερα το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου κ. Θαρενός Τσούλος.

Αναφέρθηκε και σε επικοινωνία που είχε με εκπρόσωπο της εταιρείας που αναφέρεται στην σχετική απόφαση για την υλοποίηση της τρίτης επένδυσης που του έδωσε τη διαβεβαίωση πως δεν θα γίνει τίποτε.

«Είχαμε επικοινωνία με  εκπρόσωπο της εταιρείας που μας είπε ότι  και μας είπε ότι δεν θα γίνει η τρίτη επένδυση . Δεν  μας αρκεί αυτό . Θέλουμε  να ακυρωθούν τα πάντα. Να  μην δημιουργηθούν επιχειρήσεις που θα καταστρέψουν το περιβάλλον στην περιοχή μας. Τα χρήματα είναι πολλά και ζητάμε να μάθουμε ποιοι παίζουν παιχνίδια και για ποιούς», δήλωσε το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου κ. Τσούλος .

Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί μετά την ενημέρωση που τους κάναμε εδώ και δεκαπέντε ημέρες.

«Δυστυχώς κάποιοι από την περιοχή μας που κατέχουν θέσεις γνώριζαν αλλά έκλεισαν και τα αυτιά και τα μάτια τους. Ενημέρωσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά  προχώρησε σε καμία ενέργεια ενώ δεν παρέστη και στη συνάντηση που έγινε στις Καλυθιές. Δεν κατανοώ τους λόγους που εξέδωσε και ανακοίνωση», τόνισε ο κ. Τσούλος .

 

 1,185 total views,  2 views today