«Το παρελθόν στο οποίο αναφέρεται ο δήμαρχος είναι αυτό που τον εξέλεξε. Αυτό είναι που θα τον διώξει γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει»

Αυτό δήλωσε στον Sky  το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου κ. Θαρρενός Τσούλος με αφορμή τη δήλωση στην οποία προέβη χθες ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης θέλοντας να απαντήσει σε όσους έχουν διαφορετική άποψη και αντιδρούν στις οχλούσες δραστηριότητες που θα χωροθετηθούν σε απόσταση αναπνοής από τρεις κοινότητες.

«Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος απαντά σε κοινοτικό σύμβουλο. Είναι η πρώτη φορά που δηλώνει,  πως υπάρχουν και κοινότητες. Εδώ και δύο χρόνια δεν τον ξέρει κανείς κοινοτάρχης και μέλος τοπικού συμβουλίου», είπε.

Σε ερώτηση για την συνεργασία του με τον κ. Ιατρίδη ο κ. Τσούλος τόνισε πως στις εκλογές  πριν δύο χρόνια ήταν με τον  κ. Καμπουράκη.

«Στήριξα τον κ. Καμπουράκη γιατί είδα πως μαζί του ήταν άνθρωποι όπως ο κ. Ιατρίδης  τον οποίο πιστεύω.Στις  εκλογές της αυτοδιοίκησης πριν δύο χρόνια ήμουν με τον κ. Καμπουράκη. Πιο πριν ήμουν με τον κ. Χατζηδιάκο», είπε ενώ ήταν ιδιαίτερα σκληρός στους χαρακτηρισμούς του με τον κ. Καρίκη.

«Με  ανθρώπους  που πούλησαν τη ΝΔ εγώ δεν συνεργάζομαι. Πήγα με τον κ. Χατζηδιάκο. Ακολούθως στήριξα τον κ. Καμπουράκη θεωρώντας πως είναι καλύτερος και έκανα τραγικό λάθος. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει», είπε.

Ο κ. Τσούλος αναφέρθηκε ακόμη και στις πιέσεις που δέχθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι για να τοποθετηθούν δημόσια υπέρ του αντιδημάρχου κ. Γιώργου Πατσάη γεγονός που του το  επιβεβαίωσε αντιδήμαρχος.

«Η δήλωση στην οποία προέβη ο δήμαρχος προέρχεται από την Περιφέρεια. Του επιβλήθηκε να την κάνει από την ΠΝΑΙ.  Δυστυχώς δεν έχει προσωπική άποψη.Οι δηλώσεις του δεν απηχούν την πραγματικότητα. Αυτός που δέχθηκε επίθεση στην Ψίνθο είναι ο αδελφός μου Πέτρος Τσούλος. Δεν ήμουν εκεί ειδοποιήθηκα και έτρεξα. Έγιναν κάποια πράγματα με τον πρόεδρο και το αρνούμαι αλλά όχι αυτά στα οποία αναφέρεται ο κ. Πατσάης που ήταν πέντε μέτρα μακριά και δεν είχε την ηθική να βοηθήσει τον φίλο του τον οποίο  λέει ότι  γρονθοκόπησα. Τον έσπρωξα και τον στρίμωξα στο αυτοκίνητο. Στον αντιδήμαρχο Αρχαγγέλου, Καλλιθέας Ιαλυσού επιτέθηκα φραστικά γιατί είναι ηθικός αυτουργός για την υπόθεση. Είναι ενήμερος εδώ και 15 ημέρες για τις ΑΕΕΚ και προσπάθησε να το συγκαλύψει.Αυτά που λένε είναι παραμύθια. Είναι αντιδήμαρχος και είναι ο πρώτος που έχρηζε ενημέρωσης για το  έγγραφο που ήρθε στην κοινότητα Καλλιθέας για την χωροθέτηση. Μήπως επειδή λέει πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί,  νομίζει πως μπορεί  παρασύρει τη δική μας την κοινότητα και τα Αφάντου;», τόνισε ο κ. Τσούλος .

Επίσης ο κ. Τσούλος προέβη σε καταγγελίες και για τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για τον οποίο όπως είπε έχει κάνει προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

«Έχουν γίνει σοβαρά πράγματα από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ψίνθου. Για αυτό έστειλα επιστολές στο δήμαρχο και ζήτησα πριν από ενάμισι χρόνο συνάντηση μαζί του», τόνισε.

 

 1,327 total views,  2 views today