Θέση στο θέμα που ανέδειξε ο  Sky και αφορά την ανάθεση  της καθαριότητας σε εργολάβους μέσω διαπραγμάτευσης πήρε με γραπτή ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση κ. Τάκης Πότσος

Όπως επισημαίνει για  το συμφέρον του Ροδιακού λαού που δοκιμάζεται από την ανέχεια και από την υποβάθμιση του περιβάλλοντος που ζει,  η καθαριότητα πρέπει να γίνεται από δημοτική υπηρεσία με μόνιμο προσωπικό και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο κ. Πότσος υπογραμμίζει τα εξής:

Πάρτι εκατομμυρίων ευρώ γίνεται με «διαπραγμάτευση» στις πλάτες του Ροδιακού λαού από τη Δημοτική Αρχή και τις εταιρείες στην ιδιωτικοποιημένη καθαριότητα.

Αφού απαξιώθηκε, αποδεκατίστηκε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και τη σημερινή η υπηρεσία της καθαριότητας στη Ρόδο με διάφορα προσχήματα, φτάνουν στο σημείο, απροσχημάτιστα πια, με «αναθέσεις» να επιλέγουν ποιος θα θησαυρίσει από την διαχείρισή της.

Είναι ανεπίτρεπτη αυτή η εξέλιξη. Ο ένοχος γι’ αυτήν τη κατρακύλα είναι βασικά η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν σημαία όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, όπως και οι τοπικές αρχές που την ακολούθησαν.

Για το συμφέρον του Ροδιακού λαού που δοκιμάζεται από την ανέχεια και από την υποβάθμιση του περιβάλλοντος που ζει,  η καθαριότητα πρέπει να γίνεται από δημοτική υπηρεσία με μόνιμο προσωπικό και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

 483 total views,  2 views today