Το κλίμα από αυθεντικό … μπουζουξίδικο δημιουργεί κάθε Δευτέρα όπου καταπλέει μεγάλο κρουαζιερόπλοιο στη Ρόδο επιχειρηματίας στη Μεσαιωνική Πόλη.

ο γλέντι στήνεται από το πρωί που φθάνει το πλοίο προκειμένου οι τουρίστες- επιβάτες του να μπουν στο κλίμα της …ελληνικής διασκέδασης και ας έχουν πιει μόνο τον πρωινό τους καφέ.

Στο μικρό συντριβάνι στη Μεσαιωνική Πόλη στήνεται όλο το αυθεντικό σκηνικό. Μπουζούκια διπλοπενιές ακόμη και πιάτα που σπάνε…

ην καταγγελία για την λειτουργία του υπαίθριου μπουζουξίδικου έκανε μιλώντας στον Sky o πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννης Κλούβας.

Ενημέρωσα ήδη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τέρη Χατζηιωάννου για την ύπαρξη του …μπουζουξίδικου. Δεν γνωρίζουμε αν ο επιχειρηματίας έχε ι άδεια για τη δραστηριότητα που αναπτύσσει», κατήγγειλε ο κ. Κλούβας.

Σε ερώτηση για το είδος της επιχείρησης που διαθέτει στην πραγματικότητα ο εν λόγω επιχειρηματίας ο κ. Κλούβας δήλωσε πως πρόκειται για εστιάτορα.

Πλήρως ενημερωμένος ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Τ Χατζηιώαννου δήλωσε στο skyrodos.gr ότι στο σωστό χρόνο θα προβεί στη διενέργεια ελέγχου για να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

«Μου έγινε η καταγγελία για την συγκεκριμένη δραστηριότητα στο μικρό σύντριβαν. Το ζήτημα όπως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και από την ΕΛΑΣ. Δεν έχουμε μόνο εμείς ως δημοτική αρχή ευθύνη στην περιοχή αλλά και η αστυνομία» δήλωσε ο κ. Χατζηιωάννου.

Οι επιχειρηματίες της Μεσαιωνικής Πόλης

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της Μεσαιωνικής Πόλης αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο πρόεδρος του Σωματείου τους κ. Βασίλης Δοντάς.

Ο κ. Δοντάς τόνισε πως η κίνηση στην περιοχή δεν είναι η αναμενόμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κόκκινος: Γιατρούς για θέσεις νομίατρων προσλαμβάνει η Περιφέρεια;

«Τώρα πλέον στα κρουαζιερόπλοια οι τουρίστες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους γιατί υπάρχουν καταστήματα αλλά και να κλείσουν τις εκδρομές τους. Η περιοχή που προτιμούν είναι η Λίνδος. Έτσι ελάχιστοι έρχονται στη Μεσαιωνική Πόλη. Ακόμη και αν έρθουν όμως έχουν στη διάθεση τους μόνο μια ώρα που δεν επαρκεί για να κάνουν τα ψώνια τους και να επισκεφθούν και αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία», είπε ο κ. Δοντάς.

Όσο για τους κράχτες και την επαιτεία χρειάζεται αλλαγή νομοθετικού πλαισίου όπως τόνισε.

Το ζήτημα όπως τόνισε τέθηκε και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΔ κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 174 total views,  4 views today