Την παροχή στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ στον υποψήφιο δήμαρχο Κω κ. Θ. Νικηταρά, στηλιτεύει σε ανακοίνωση του ο Θεόφιλος Μουζουράκης από την παράταξη «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023».

Το γεγονός ότι ανακοινώθηκε η στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κ. Νικηταράς δήλωσε πως έγινε κατά λάθος εξόργισε τον κ. Μουζουράκη που προέβη σε δήλωση υπογραμμίζοντας:

«Ο κ.Νικηταράς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του Σύριζα, με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.Έχει όμως το θράσος να προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ζητήσει ούτε έχει λάβει στήριξη από κανένα κόμμα. Δηλαδή. κατά λάθος μπήκε το όνομα του στην ανακοίνωση των υποψηφίων που στηρίζει ο Σύριζα».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Ο κ.Νικηταράς ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του Σύριζα, με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.
Έχει όμως το θράσος να προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει ζητήσει ούτε έχει λάβει στήριξη από κανένα κόμμα. Δηλαδή. κατά λάθος μπήκε το όνομα του στην ανακοίνωση των υποψηφίων που στηρίζει ο Σύριζα.
Έχει κάποια λογική εξήγηση να μας δώσει ή θα συνεχίσει να κάνει το μαύρο-άσπρο και να πουλάει τρέλα;
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από το ότι η παράταξη του κ.Νικηταρά γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία.
Όλοι ξέρουν ότι:
1ον) Η παράταξη δεν είναι του κ.Νικηταρά, ανήκει σε άλλους και ο ίδιος είναι απλά μπροστινός.
2ον) Η παράταξη του, δημιουργήθηκε από τον κ.Καΐσερλη, τους ανθρώπους της συμμαχίας του χθες και την κομματική οργάνωση του Σύριζα. Και όλοι αυτοί έχουν το σκοπό τους.”

 300 total views,  2 views today