Υποψήφια με τη “Νέα Μέρα” η Καθολική Σπάρταλη

1081

Η Καθολική Σπάρταλη , Διευθύντρια  Ασφαλιστικής Εταιρείας , συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ με υπ. Δήμαρχο το Στράτο Καρίκη.

Άνθρωπος με ευρεία κοινωνική καταξίωση και προσφορά, η Καθολική Σπάρταλη , αποτελεί  ισόβιο μέλος του παγκόσμιου οργανισμού  κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων MDRT και της Libra international.

Πιστεύει ότι ο Δήμαρχος Ρόδου πρέπει να είναι απλός και προσιτός στον πολίτη, να συνεργάζεται με όλους και κυρίως να έχει σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

Ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ γιατί είναι η μόνη παράταξη που δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις και έχει ως μοναδικό σημείο αναφοράς τη Ρόδο και τους δημότες.

Η Καθολική Σπάρταλη, στη δήλωση της υποψηφιότητάς της αναφέρει:

‘’ Ο Δήμος Ρόδου δεν μπορεί να κινείται στη λογική του αυτόματου πιλότου. Η Ρόδος χρειάζεται Δήμαρχο που να διαθέτει πρόγραμμα αλλά και τη θέληση να το υλοποιήσει. Αυτός είναι ο Στράτος Καρίκης.

Ήρθε η ώρα ο Δήμος να λειτουργήσει με άλλες ταχύτητες , να οργανωθεί και να αρχίσει να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στους δημότες του. Άλλοι Δήμοι έχουν περάσει στην ψηφιακή εποχή, μπορούν να εξυπηρετούν τους δημότες μέσα από το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο στη χορήγηση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών. Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Ο Δήμος μπορεί επίσης να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, να δώσει ουσιαστική βοήθεια στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Ρόδου. Συμμετέχω στην προσπάθεια του Στράτου Καρίκη με όλες μου τις δυνάμεις, δεσμεύομαι απέναντι στους δημότες ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλέψω σκληρά για να αλλάξει η εικόνα της Ρόδου μας.’’