Την υποψηφιότητα του κ.Κατερίνας Βορεινάκη ανακοίνωση η παράταξη “Ροδος Δύναμη Πολιτών” του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Δήλωση Δημάρχου

«Μια εξαιρετική συνεργάτης, μια πολύ καλή φίλη με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες. Μια γυναίκα με τεράστια διαχρονική προσφορά στη στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων του νησιού, συμμετέχει στην παράταξή μας για να διασφαλίσουμε ότι και στην επόμενη θητεία ο Δήμος θα εγγυηθεί συνθήκες αξιοπρέπειας για το σύνολο της κοινωνίας.
Κατερίνα Βορεινάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση υποψηφίας

«Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χατζηδιάκο Φώτη εργάστηκε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για να μπουν τα θεμέλια για την υλοποίηση έργων αναγκαίων για το νησί μας.
Βιώνουμε σκληρές εποχές και είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Η τόλμη και η αποφασιστικότητα είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στον απλό πολίτη, είναι γνώστης των δυσκολιών και των προβλημάτων του τόπου μας και μπορεί να συνεχίσει δυναμικά και μεθοδικά. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και είμαι βέβαιη ότι ο ροδιακός λαός θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε».

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Βορεινάκη

Βιογραφικό

Η Βορεινάκη Αικατερίνη (Κατερίνα) γεννήθηκε στην Ρόδο. Κατάγεται από την Κρήτη είναι Κοινωνική Λειτουργός και εργάζεται στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/σης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Είναι κάτοχος MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.). Διατέλεσε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Κοινωνικών Φορέων και της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης». Η έκδηλη ανάγκη των παιδιών με αναπηρία που ζουν στον ιδρυματικό χώρο να ζήσουν ισότιμα την ώθησε να συστήσει την ΑΜΚΕ «ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» η οποία αγαπήθηκε και καταξιώθηκε από τη ροδιακή κοινωνία διεκδικώντας το αναφαίρετό δικαίωμα τους στην οικογένεια και στην αξιοπρεπή διαβίωση χωρίς διακρίσεις και στεγανά.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #KaterinaVorinaki

 368 total views,  2 views today