Υποψήφια με το δήμαρχο Ρόδου η Βασιλεία Φακέ

1284

Υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι η κ . Βασιλεία Φακέ όπως ανακοινώθηκε από τη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”

Δήλωση Δημάρχου

«Μια σκληρά εργαζόμενη οικογενειάρχης. Μια γυναίκα γέννημα του Αρχαγγέλου με μεγάλη εμπειρία και ευαισθησίες στα εργασιακά θέματα του Τουρισμού. Συμπορεύεται με την παράταξή στην επόμενη δημοτική θητεία εκφράζοντας τις καθημερινές αγωνίες των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο».

Βασιλεία Βίκυ Φακέ σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιας

«Συμμετέχω στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ρόδου από το 1982 και έχω γνώση για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Με την εμπειρία μου και με την συμμέτοχη μου στην παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο για την εμπιστοσύνη του και την επιλογή της συμμετοχής μου στην εκλογική διαδικασία».

Με εκτίμηση,

Βασιλεία Βίκυ Φακέ


Βιογραφικό


Η Βασιλεία (Βίκυ) Φακέ γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Γερμανία και φοίτησε σε Τουριστική Σχολή την περίοδο 1998 έως 2000. Έχει εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #VikiFake