Υποψήφιος με τον Φώτη Χατζηδιάκο ο Γιάννης Παμπάκας

2575

Υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι ο κ. Γιάννης Παμπάκας.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας σκληρά εργαζόμενος με πλούσια συνδικαλιστική θητεία. Ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής που καθημερινά προβάλλει τη Ρόδο με την ευγενή εξυπηρέτηση των τουριστών. Ένας δραστήριος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το νησί μας συμμετέχει με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Γιάννη Παμπάκα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψήφιου

«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Επιλέγω να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μοναδική κινητήριος δύναμη μου η ανάγκη να αγωνιστώ για τη Ρόδο που όλοι έχουμε οραματιστεί».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Παμπάκας

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης (Γιάννης) Παμπάκας γεννήθηκε το 1978 στην Κρεμαστή όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων. Από το 1999 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας οδηγός, αυτοκινητιστής. Άνθρωπος κοινωνικός και δραστήριος είναι μέλος σε διάφορους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Από το 2012 έως και το 2015 διετέλεσε μέλος του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ρ/Τ Ρόδου. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι αντιπρόεδρος του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας.