Την υποψηφιότητα του Δικηγόρου Αντώνη Ζαμάγια του Αριστείδη ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Αντώνης Αριστείδη Ζαμάγιας, είναι δικηγόρος Κω, απόφοιτος της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γραμματέας του αθλητικού σωματείου «Ιππικός Όμιλος Άγιος Γεώργιος», με ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της δημοτικής Ενότητας Δικαίου του Δήμου Κω.

Στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει:

“Τα οφέλη της συμμετοχής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όχι μόνο για εμένα, μα και για άλλους συνομήλικους μου, είναι πολλά και σημαντικά.

Είναι το κίνητρο της παραμονής στον τόπο μας και το ενδιαφέρον για την πρόοδό του.Είναι η καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους συμπατριώτες μου για το καλό όλων μας.

Είναι, τουλάχιστον για εμένα, η υποχρέωση για προσφορά, η κατάθεση της ψυχής και των όποιων δυνάμεων μου στους συμπολίτες και τον τόπο μου, η ανάγκη να δώσω αυτές τις δυνάμεις, σε όλο τους το φάσμα, στον αγώνα για το μέλλον του νησιού μας.
Αυτή η προσπάθεια συμμετοχής και αγώνα για το μέλλον του νησιού μας, προσωπικά είναι διαρκής και κυρίως ανιδιοτελής.

Είναι αυτή η συμμετοχή και η προσπάθεια που θεωρώ ότι μου επιτρέπει στο τέλος κάθε μέρας να νιώθω γεμάτος όμορφα συναισθήματα, πλήρης ως άνθρωπος και πάνω απ΄ όλα ευτυχισμένος.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που παρακολουθούμε με τις στείρες αντιπαραθέσεις, σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ποτέ δεν με ενδιέφεραν.

Θεωρώ πως αυτός που πραγματικά θέλει να προσφέρει, καλύπτει τη θέληση και την ανάγκη του αυτή μόνο σε τοπικό επίπεδο πέρα από κομματικές πρακτικές και ταυτότητες, μέσα από τους Οργανισμούς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Ποτέ όμως ως επαγγελματίας πολιτικός.
Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις που πάντα βάζουν πάνω απ’ όλα το κομματικό πολιτικό κόστος, θυσιάζοντας κατά καιρούς το τοπικό καλό υπέρ του κομματικού καλού, συγκαλύπτοντας ίσως και την αλήθεια αν αυτή δε συμφέρει το κόμμα, ειδικά το εκάστοτε κυβερνών.

Καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου με τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα είμαι δίπλα σε κάθε μια και καθένα από τους συμπολίτες μου, με αγάπη και ειλικρίνεια από όποια θέση με τάξουν οι πολίτες της Κω

 154 total views,  2 views today