Υπό νέα σύνθεση η διοίκηση των Νοσοκομείων μας

1901

Σε ορισμό νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» – Γ.Ν. Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» – Γ.Ν. – Κ.Υ. Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιό́τητας 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου προχώρησε η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου απαρτίζουν οι Αικατερίνη Χατζηστρατή, ως Πρόεδρος, ο Σταμάτιος Βασιλειάδης, ως Αντιπρόεδρος και μέλη τους δικηγόρους Νεκτάριο Πολίτη με αναπληρωτή του το Γεώργιο Κακακιό. Επίσης τον Εμμανουήλ Βόλο, αναπληρωτή διοικητή με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. – Κ.Υ. Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», Νεκτάριο Γεωργαντή, , αναπληρωτή διοικητή με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Γεώργιο Κώστα, ιατρό του ΕΣΥ, με αναπληρωτή του τον Αλέξανδρο Πίττα, επίσης ιατρό και τους Γεώργιο Αντωναράκη, ως εκπρόσωπο του λοιπού προσωπικού πλην ιατρών. με αναπληρωτή του τον Ιατρίδη Στέφανο, τον Νικήτα Μόσχο, Καρδιολόγο, με αναπληρωτή του τον Καραταπάνη Στυλιανό, Παθολόγο ως εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ρόδου.

Τέλος στην ίδια διοίκηση μετέχει και η Παναγιώτα Παναγιωτακοπούλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Ρόδου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», με αναπληρώτριά της την Φραγκοπούλου Ελένη του Φωτίου, του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.