Ανώτερα στελέχη της Thomas Cook θα βρίσκονται στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Cook’s Club City Beach Rhodes».

Πρόκειται για το 8ο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club που άνοιξε τις πύλες του στις 2 Αυγούστου στην καρδιά της πόλεως Ρόδου.

Τα στελέχη της Thomas Cook Hotel and Resorts θα παρουσιάσουν στους εκπροσώπους του τύπου  και μόνο όμως το νέο ξενοδοχείο, θα τα ξεναγήσουν στους χώρους του. Επίσης θα αναφερθούν στα περαιτέρω σχέδια του τουριστικού οργανισμού για τη Ρόδο.

Η Thomas Cook άνοιξε το όγδοο ξενοδοχείο της αλυσίδας Cook’s Club – ένα αστικό boutique ξενοδοχείο 18 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου.

Το ξενοδοχείο φέρνει το στοιχείο της τροπικής διακόσμησης των Cook’s Club στο κέντρο της Ρόδου, προσφέροντας σουίτες με μπαλκόνι με πανοραμική θέα και rooftop πισίνα με bar.
Το Cook’s Club City Beach Rhodes έχει ένα ιταλικό εστιατόριο στο ισόγειο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και τους κατοίκους της Ρόδου.

Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από φρέσκα ζυμαρικά, πίτσα και paninis, ενώ υπάρχουν μεγάλα τραπέζια οικογενειακού τύπου για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα γεύματά τους με τους φίλους τους ή λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας να δημιουργήσουν καινούργιους.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους όσοι θέλουν να επισκεφθούν το νησί εντός ή εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ το rooftop bar είναι ανοιχτό για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο και τα μέλη αυτού.

 142 total views,  2 views today