Φαήλος Κρανιδιώτης στον sky: Η Τουρκία δεν μάλωσε μόνο με τον Θεό!

557

Στο κρεσέντο της γνωστής πάγιας τακτικής της, μ’ ένα κατάπτυστο υβρεολόγιο, χυδαίες κατηγορίες και ψεύδη, μη αντέχοντας την κριτική, προχώρησε για άλλη μία φορά η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επιχειρώντας να θίξει την αξιοπιστία μας και ν’ αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία του θέματος, αφού χθες έκαναν το απίστευτο (!): Έδωσαν στη δημοσιότητα ακριβείς αριθμούς των οπλιτών που θα βρίσκονται σύντομα στο στράτευμα της Ρόδου, μπροστά στο διακαή πόθο τους για προβολή, διαφημίζοντας τα 1.000 rapid tests που παρέδωσαν στην 95 ΑΔΤΕ.

Εκτοξεύοντας για μια ακόμη φορά ύβρεις, μέσα από το γνωστό παραλήρημα, το Γραφείο Τύπου του Περιφερειάρχη, επιχειρεί να υπερασπιστεί με “τρολιές” και συκοφαντίες, τη γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσε, χωρίς ίχνος ευθιξίας.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πολιτικός, δικηγόρος και αρθρογράφος κληθείς να σχολιάσει στον sky το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το διαβόητο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την ανάρτηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου στα social media, φέρνοντας στη δημοσιότητα ευαίσθητα εθνικά θέματα της πατρίδας μας, χαρακτήρισε άστοχη και ατυχή την ανάρτηση.

“Δεν χρειαζόταν η δήλωση και οι αριθμοί, για ευνόητους λόγους. Δε χρειάζεται να ξέρουν οι άλλοι, πόσους θα φέρεις, πόσοι έρχονται ή πόσοι θα μπουν στο στράτευμα”, είπε χαρακτηριστικά.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Αναφορικά με την ελληνοτουρκική ένταση και την προκλητικότητα που επιδεικνύουν έναντι της χώρας μας οι γείτονες, ο κ. Κρανιδιώτης, υποστήριξε ότι “ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Η Τουρκία δεν έχει μαλώσει μόνο με το Θεό!! Έχει διαταράξει τις σχέσεις της με πάρα πολλά κράτη”, ενώ αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία, όπου τουρκικοί όχλοι υποκινούμενοι από τους Γκρίζους Λύκους βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων και καταφέρθηκαν εναντίον Αρμένιων. “Αποτελεί ντροπή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό εν έτη 2020 να κυνηγάνε και πάλι οι Τούρκοι τους Αρμένιους”, είπε σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν το Μνημείο της Γενοκτονίας και το Εθνικό Κέντρο Αρμενικής Μνήμης στη Ντεσέν της Γαλλίας, τα οποία βεβηλώθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, με συνθήματα υπέρ της Τουρκίας και υβριστικές εκφράσεις, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Προάσπισης του Αρμενικού Αγώνα (CDCA).

“Στο μνημείο και το κτίριο, που απέχουν μεταξύ τους μόνο μερικά μέτρα, άγνωστοι έγραψαν τα αρχικά «RTE», από το όνομα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «Γκρίζοι Λύκοι» και υβριστικές φράσεις”, όπως τόνισε ο κ. Κρανιδιώτης.