Φαίνεται “παγιωμένη” η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, εκτός του Γάκη

192

Εντονος είναι ο προβληματισμός για το εγχείρημα της Νέας Αριστεράς, μετά από τις χτεσινές ανακοινώσεις της ομάδας των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ.

Στον sky σήμερα η Χρύσα Καραγιάννη, διατύπωσε σκέψεις αναφέροντας πως δεν θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επιπτώσεις, χρειάζεται πάντως σοβαρή και δυναμική παρουσία της νέας ηγεσίας για να επανακάμψει το κόμμα. “Θεωρούμε στον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν έχει το εγχείρημα των “11” επιπτώσεις στην απήχηση του, εκτός από μια περίπτωση στελέχους στο Βόρειο συγκρότημα, που πάντως δεν φαίνεται να οδηγείται στην “Νέα Αριστερά”.

Ο πρώην βουλευτής κ. Καματερός μιλώντας σήμερα στον sky τόνισε πως ο κόσμος θέλει την άλλη πρόταση, διαυπωμένη από την νέα ηγεσία  του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ειλικρινείς και πέραν θέσεων ή αξιωμάτων να δώσουμε το νέο στίγμα του κόμματος μας υπό την νέα ηγεσία, είπε ο κ. Καματερός.

Πάντως κατά τις πληροφορίες, δεν έχουν εντοπισθεί ως τώρα στελέχη που θα ακολουθήσουν τους έντεκα βουλευτές στο εγχείρημα της Νέας Αριστεράς και επίσημα δεν έχουν καταγραφεί “αποσκιρτήσεις” προς τον νέο σχηματισμό, εκτός από την περίπτωση του Δημήτρη Γάκη.