Φρικτό θάνατο βρήκε ένας ταύρος στην Ισπανία

1500

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει έναν ταύρο σε μια αρένα να δίνει τέλος στη ζωή του, λίγα λεπτά αφότου δύο άνδρες βάλουν φωτιά στα κερατά του.

AdTech Ad

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο φεστιβάλ του Foios, μιας μικρής πόλης που βρίσκεται 10 μίλια βόρεια της Βαλένθια.

Οι διοργανωτές προσάρμοσαν αναμμένες δάδες στα κέρατα του άτυχου ζώου μπροστά στο αλαλάζον κοινό. Ο τρομοκρατημένος ταύρος, βάρους ενός τόνου, δείχνει τρομοκρατημένος και αποπροσανατολισμένος. Προσπαθεί να ξεφύγει από τα δεσμά του αλλά όταν δεν τα καταφέρνει πέφτει με φόρα και με προτεταμένο το κεφάλι του πάνω στον πάσσαλο, στον οποίο ήταν δεμένος, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, το ζώο νωρίτερα φέρεται να είχε πληγώσει έναν άνδρα στο πόδι.

Το βίντεο που απεικονίζει τον βασανισμό και τον θάνατο του ταύρου αναρτήθηκε στη σελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης Bulls Defenders United στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

«Ένας ταύρος με τα κέρατά του να έχουν πάρει φωτιά χτυπά πάνω στον πάσσαλο, όπου τον είχαν δέσει. Πόσες ακόμη ζωές θα χαθούν στο όνομα μιας παράδοσης που δεν είναι τίποτα άλλο παρά βαρβαρότητα;» διερωτάται στην ανάρτησή της η φιλοζωική.