Φτακλάκη: Θα είμαι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές

606

Την πρόθεση της να είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές  εκλογές εξέφρασε μιλώντας στον Sky η Τομεάρχης Νησιωτικότητας κ. Λίτσα Φτακλάκη .

«Η κοινωνία έχει ανάγκη από  ισχυρή αντιπολίτευση και ισχυρή σοσιαλδημοκρατία. Τα προβλήματα είναι πολλά  και η ατζέντα μεγάλη . Ο ρόλος μας είναι σημαντικός και αυτό έχει ανάγκη ο τόπος. Θα δούμε νέα πρόσωπα να πολιτεύονται», δήλωσε η κ. Φτακλάκη.

Η κ. Φτακλάκη μίλησε και για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα των εσωκομματικών εκλογών  αφού δεν ανέβασε τους τόνους και κυρίως θέλησε να διασφαλίσει την ενότητα.

«Δεν υπάρχουν μαυρογιαλούροι στις ημέρες μας για να δίνουν γραμμές σε ότι αφορά αυτά πρέπει να γίνουν.Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει και να επιλέξει. Μακριά από εμένα κάθε τάση διάσπασης της παράταξης. Προσπάθησα και εγώ να παρατρύνω τον κόσμο θα έρθει και να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές», τόνισε.

Η κ. Φτακλάκη τόνισε πως έμμεσα είχε περιγράψει τις επιλογές αλλά δεν θέλησε να το επιβάλει.

«Ήμουν πάντα εργάτρια του κόμματος . Έδωσα το παρόν και στηρίζω τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη. Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια εποικοδομητική και ισχυρή αντιπολίτευση.Εχει ανάγκη από μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατία καθώς και τα προβλήματα είναι πάρα πολλά όπως και οι ανάγκες της χώρας. Δεν πρέπει να  υπάρχει μια Ελλάδα δύο ταχυτήτων», δήλωσε.

Σε ότι αφορά το αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική  είπε:

Σε περιόδους κρίσεις αναδεικνύονται οι προκλήσεις και δίνεται η ευκαιρία σε αυτούς που μάχονται να μετάσχουν στην πολιτική και να διακριθούν. Το 2012 που είχα εκλεγεί με την παράταξη του κ. Μαχαιρίδη στην Περιφέρεια ήμουν υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής. Το ίδιο έκανα και αργότερα στις επόμενες εκλογές. Θα κάνουν την εμφάνιση τους νέοι άνθρωποι στην πολιτική».

Σε ερώτηση αν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης δήλωσε πως  μέχρι τώρα εστίαζε στον δεύτερο βαθμό ενώ είχε ασυμβίβαστο για τον  πρώτο βαθμό.