Φωτιές στην παράταξη Γερονικόλα: Απειλούν να φύγουν όλοι από την ενότητα Καλυθιών!

1547

Νέα φωτιά στην παράταξη Γερονικόλα ανάβουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του με κοινή δήλωση, στην οποία θέτουν τελεσίγραφο, να αλλάξει απόφαση για την έδρα που καταλαμβάνει και να μην κρατήσει της ενότητας Καλλιθέας!

Η κοινή δήλωση

Τα συσσωρευμένα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες του νησιού μας καθώς και η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η περιοχή Φαληρακίου και η περιοχή Καλυθιών ήταν οι λόγοι που μας ώθησαν να ασχοληθούμε με τα κοινά του τόπου μας και να θέσουμε υποψηφιότητα ως δημοτικοί/τοπικοί σύμβουλοι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ενταχθήκαμε στην παράταξη “Αρχή Οργάνωσης για το νησί μας” με επικεφαλής τον κ. Γερονικόλα πιστεύοντας ότι έχουμε κοινές θέσεις και κοινό όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Τους τελευταίους μήνες δώσαμε έναν άνισο αλλά τίμιο αγώνα και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, τοποθετώντας την παράταξη μας στη Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας έτσι μια έδρα στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας.

Η απόφαση του επικεφαλής της παράταξης μας, κ. Γερονικόλα, να πάρει την έδρα αυτή για να ευχαριστήσει τον «υπασπιστή» του και κύριο υπαίτιο της ήττας της παράταξης, μας βρίσκει όλους αντίθετους.

Η απόφαση αυτή είναι μεν νόμιμη αλλά όχι ηθική.

Ζητάμε από τον κ. Γερονικόλα να παραιτηθεί άμεσα από την αξίωση του αυτή και να παραχωρηθεί η έδρα σ ΄ αυτόν που επέλεξαν και ψήφισαν οι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών καθώς είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τον τόπο τους και οφείλει να το σεβαστεί.

Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε ότι θα αποχωρήσουμε από την παράταξη και ο μοναδικός εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Καλυθιών θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Αργυρός Αργύριος

Μιχαλάντος Παντελής

Παπακαλοδούκας Μιχαήλ

Τοκούζης Παναγιώτης

Αναστασάς Σταμάτιος

Γιωργάς Γεώργιος

Κευγαδιού Σαββούλα

Κιόττου Μαρία

Νικολού Μαρία

Παγωνάκης Γεώργιος

Παπαμιχαήλ Άννα

Ροδίτης Σταύρος

Σαράντης Βασίλειος

Σιάρμπα Αργυρώ

Σωτηράκης Στέργος