«ΦΩΤΟ – ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» σε Έμπωνα από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

1016

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρωτότυπη δράση  «ΦΩΤΟ – ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» στον Έμπωνα, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Ρόδου, με την Συμβολή του περιοδικού «Φωτογράφος» και σε συνεργασία με τα τμήματα του προγράμματος ‘Αθλητισμός και Γυναίκα’.

Η δράση, έλαβε χώρα στον Έμπωνα, σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα και με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μεταφορά με πούλμαν του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, στάση στην Ιερά Μονή Αρταμίτου, αναφορά από την Πτυχιούχο Φωτογράφο του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, Υρώ Χρυσάνθου, στην φωτογραφία τοπίου και ακολούθησαν: ελεύθερη φωτογράφηση, πεζοπορική διαδρομή 4-5 χλμ. και γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής.

«Η Φωτογραφία και η Πεζοπορία συνδυάζονται μοναδικά στο νησί της Ρόδου. Εμείς, δεσμευόμαστε να το επαναλάβουμε σύντομα και να στηρίξουμε κάθε δράση που έχει σχέση με αυτό» δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Στέφανος Κυριαζής, ο οποίος συμμετείχε στην δράση και συνομίλησε με όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκδρομή, ακούγοντας με προσοχή τις προτάσεις και τις επιθυμίες τους.

Επειδή η φωτογραφία είναι μία μορφή Τέχνης που για άλλους αποτελεί επάγγελμα και για άλλους αγαπημένο χόμπι, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. εκφράζει την ελπίδα να συνεχιστεί η προσπάθεια και μάλιστα να συνδυαστούν δράσεις, όπως οι εκδρομές σε διάφορα σημεία του νησιού μας, όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να δουν και να φωτογραφίσουν ομορφιές του τόπου μας.

Τα τελευταία χρόνια, η φωτογραφία τοπίου, κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους και φανατικούς οπαδούς που θέλουν να συνδυάσουν το χόμπι με τις εκδρομικές εξορμήσεις. Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.