Φ.Χατζηδιάκος για την τραγωδία στα Τέμπη: Ελάχιστη απόδοση σεβασμού επιβάλλει την αναστολή κάθε πολιτικής και προεκλογικής δραστηριότητας

112

Την  οδύνη του  για την άδικη και αδόκητη απώλεια των 38 συνανθρώπων μας και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους τους εκφράζει με ανακοίνωση του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τέως δήμαρχος Ρόδου κ Φώτης Χατζηδιάκος.

«Ελάχιστη απόδοση σεβασμού μας επιβάλλει την αναστολή κάθε πολιτικής και προεκλογικής μας δραστηριότητας επί 3ημέρο», τονίζει ο κ. Χατζηδιάκος . Στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Η ανείπωτη και ασύλληπτη τραγωδία του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Με βαθιά θλίψη και αγωνία παρακολουθούμε τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και του ιατρικού προσωπικού για την περίθαλψη των τραυματιών.

Εκφράζουμε την οδύνη μας για την άδικη και αδόκητη απώλεια των 38 συνανθρώπων μας και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους τους.

Ελάχιστη απόδοση σεβασμού μας επιβάλλει την αναστολή κάθε πολιτικής και προεκλογικής μας δραστηριότητας επί 3ημέρο.

Ωστόσο άμεσα, θα πρέπει να ερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες για το πολύνεκρο αυτό δυστύχημα. Παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις, δυστυχώς,  όχι μόνο η οδική ασφάλεια, αλλά και οι σύγχρονες και ασφαλείς σιδηροδρομικές και θαλάσσιες μεταφορές, στη χώρα μας  παραμένουν ακόμη ζητούμενο.