Φ. Χατζηδιάκος: Το ΠΑΣΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως εγγυητής

206

Τους πολίτες που τον στήριξαν στις εκλογές  της 21ης Μαίου ευχαρίστησε με ανακοίνωση του ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως εγγυητής, αλλάζοντας τους πολιτικούς συσχετισμούς. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι μαζί, οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεργαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές με ενότητα και συλλογικότητα, μακριά  από διαχωριστικές πρακτικές και προσεγγίσεις και συστρατευόμαστε στον κοινό αγώνα», δήλωσε ο κ. Χατζηδιάκος. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους στήριξαν τον αγώνα μου στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Όπως απόδειξε ο συσχετισμός δυνάμεων στα Δωδεκάνησα το ΠΑΣΟΚ αύξησε δυναμικά το ποσοστό του και καταλαμβάνει μία έδρα, την οποία λαμβάνει ο κ. Γιώργος Νικητιάδης, τον οποίο συγχαίρω για την επιτυχία του.

Το ΠΑΣΟΚ έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως εγγυητής, αλλάζοντας τους πολιτικούς συσχετισμούς. Είμαι σίγουρος, ότι όλοι μαζί, οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεργαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές με ενότητα και συλλογικότητα, μακριά  από διαχωριστικές πρακτικές και προσεγγίσεις και συστρατευόμαστε στον κοινό αγώνα.

Σας απευθύνω πρόσκληση να στηρίξετε τον πολιτικό μας χώρο στις επερχόμενες εκλογές, ώστε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να λάβει ένα ισχυρό ποσοστό και να αποτελέσει έναν δυνατό πολιτικό πόλο, μια σύγχρονη και δημιουργική αντιπολίτευση.

Με τιμή

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΡΟΔΟΥ