Από σήμερα η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά ελέγχους, ενόψει της εξόδου του Πάσχα, βάση της δήλωσης Ε1 όπου αναγράφεται η μόνιμη κατοικία και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής μέχρι τη λήξη των προληπτικών περιοριστικών μέτρων.

Μπλόκα και έλεγχοι θα υπάρχουν σε όλους τους δρόμους, στα αεροδρόμια και στα λιμάνια ενώ το πρόστιμο διπλασιάζεται και φτάνει στα 300 ευρώ.

Χαλαρότητα ως προς τις μετακινήσεις των πολιτών επιβεβαιώνει ότι παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης με δηλώσεις του στον sky.

Σχετικά με τους ελέγχους που γίνονται από τους αστυνομικούς, επισήμανε ότι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, για να επιβληθεί η νομιμότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ΕΛΑΣ έχει μετατραπεί σε εισπρακτικό μέσο. “Σίγουρα υπάρχει πίεση να εφαρμοσθεί η νομιμότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι οι συνάδελφοι αστυνομικοί πιέζονται άνωθεν να κόβουν κλήσεις, μετατρέποντας την Αστυνομία σε εισπρακτικό μέσο…” ανέφερε καταλήγοντας.

 5,650 total views,  2 views today