Ο κ. Ευστρατίου ανάμεσα στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή σημαία

Το ερώτημα που θέσαμε και απάντηση δεν πήραμε για τον εμβολιασμό ή όχι του κ. Ευστρατίου, θέτει με ανακοίνωση του σήμερα το πρωί ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ερωτά για την διαδικασία που ακολουθείται αλλά και για την άρνηση απάντησης του αντιπεριφερειάρχη!

Διαβάστε την ανακοίνωση

“Εμβολιαστηκε “εκτός σειράς” και ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ.Ευστρατίου ; Ακολούθησε  το “παράδειγμα” του  Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.Χατζημαρκου” ;

Με αφορμή σειρά ξεκάθαρων  ερωτημάτων από ΜΜΕ προς τον κ.Ευστρατίου Χωρικό  Αντιπεριφερειάρχη  Δωδεκανήσου  και τις εύλογες απορίες των πολιτών  λόγω της μη ξεκάθαρης απάντησης από την πλευρα του,  επανερχόμαστε και θέτουμε και εμείς το ερώτημα:
Κύριε Ευστρατίου.
Εμβολιαστηκατε  εκτός   ηλικιακής  σειράς κατά του covid/19 ….ή όχι!
Με δεδομένο ότι:
-συμβαίνουν” αλυσιδωτα ”  και  “περίεργα “γεγονότα που πρωταγωνιστεί η ηγεσία της Π.Ν.Α.(π.χ.  αποστολή rapid tests που είναι μη λειτουργικά στα νησιά μας, συγκρούσεις με ιατρικούς συλλόγους  κτλ )
– οι μέχρι τώρα απαντήσεις του κ.Ευστρατίου δεν απαντούν  στο ερώτημα που πλανάται στην πολύπαθη  κοινωνία μας και χαρακτηρίζονται από αλαζονεία…
-ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Χατζημαρκος εμβολιαστηκε πρόσφατα εκτός σειράς στην Χάλκη .
– Εν μέσω καραντινας -και ενώ απαγορεύεται -κάποιοι “πρωτευθυνοι ” πολίτες του τόπου  με την παρέα τους κυκλοφορούν με ιδιωτικά σκάφη στο Αιγαίο  !
-ορίστηκε η Αντιπεριφερειρχης Υγείας και “επιστημονική συνεργάτης” στην  ΑΜΚΕ -“Γαληνός ” άτομο που δεν έχει ιατρικές γνώσεις !
-υπάρχουν πολλές καταγγελίες  για ” πρόωρους  ” εμβολιασμους στα νησιά μας….
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειαρχης Δωδεκανήσου κ.Ευστρατίου  καλείται άμεσα :
1)να ξεκαθαρίσει τη στάση του ως προς τα ερωτήματα για εκτός σειράς εμβολιασμό του(χωρίς ειρωνείες και υπεκφυγές ….)
2) να συμβάλλει ώστε να δοθούν στο  φώς της δημοσιότητας οι εμβολιασμενοι συμπολίτες μας  κατά του covid/19  στη Χάλκη και στο Καστελόριζο…Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα εκθέσει ακόμα περισσότερο την καταρρέουσα ηγεσία της Π.Ν.Α.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου -Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π. Ε.

 956 total views,  2 views today