Για νέα ήθη, νέες πρακτικές και νέες αντιλήψεις της δημοτικής αρχής, έκανε λόγο μιλώντας στον Sky ο τέως Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, υποστηρίζοντας ότι οι πρωτόγνωρες αυτές συμπεριφορές παραπέμπουν σε άλλες εποχές, όπως στην περίοδο της Χούντας, αφού όποιος στηρίζει τον ίδιο… τίθεται αυτόματα απέναντι από τη δημοτική αρχή και γίνεται εχθρός της!

Ο κ. Χατζηδιάκος επικαλούμενος μία φράση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «θα τους… τρελάνουμε στη νομιμότητα», επισημαίνοντας ότι η παράταξή του θα συνεχίσει να τα βγάζει όλα στο φως της δημοσιότητας.

“Θα τους τρελάνουμε στη νομιμότητα! Βλέπουμε καθημερινά τις αναθέσεις στο Διαύγεια, τους διαγωνισμούς, βλέπουμε και κάποιες διαφημιστικές καταχωρήσεις και ορισμένοι απ’ ότι φαίνεται “γλείφουν” σήμερα εκεί που “έφτυναν” μέχρι χθες, όπως είδαμε και την κιτς ταμπέλα που τοποθετήθηκε στην είσοδο της Κοιλάδας των Πεταλούδων και θυμίζει λούνα παρκ”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο ίδιος παρακολουθεί καθημερινά από κοντά την εξέλιξη όλων των έργων που δρομολογήθηκαν επί της δικής του θητείας στο Δήμο Ρόδου.

“Ασχολούμαι με τα έργα, τα παρακολουθώ καθημερινά, γιατί τα πονάω και πάλεψα-εργάσθηκα γι’ αυτά”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηδιάκος τέλος αναφέρθηκε στο έργο επέκτασης του ξύλινου πεζόδρομου, αλλά και τη μαρίνα της Ρόδου, ανατρέχοντας σε όλο το ιστορικό του έργου από το 2003 μέχρι σήμερα.

 1,305 total views,  2 views today