Χατζηδιάκος: Στρατεύτηκα στην προσπάθεια το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τη θέση του

247

Στην Κάλυμνο ήταν , ο τέως Δήμαρχος της Ρόδου και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο  δημοτικό συμβούλιο Ρόδου κ.  Φώτης Χατζηδιάκος. Κατά την παραμονή στο νησί είχε αρκετές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Mίλησε στο kalymnos news .

Ο Φώτης Χατζηδιάκος, πολύ καλός φίλος της Καλύμνου, αναφέρθηκε στις συχνές επισκέψεις κατά το παρελθόν με την ιδιότητα του Αντινομάρχη, του Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου και μετέπειτα του Αντιπεριφερειάρχη και όπως χαρακτηριστικά είπε, η Κάλυμνος είναι το αγαπημένο του νησί και του έλειψε κατά την περίοδο που ήταν Δήμαρχος στη Ρόδο λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του.

Όπως είπε, η επίσκεψη του έχει να κάνει αφενός για να συναντήσει αγαπητά πρόσωπα και φίλους και αφετέρου με τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Φώτης Χατζηδιάκος για τις πολιτικές εξελίξεις, εστίασε στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τη θέση που του ανήκει στο πολιτικό στερέωμα μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του. Στην προσπάθεια αυτή όπως είπε, στρατεύτηκε και ο ίδιος ως παλιό στέλεχος ώστε αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να  κεφαλαιοποιηθεί στην κοινωνία.

Κλείνοντας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι, το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε λάθη και ευθύνες που δεν του αναλογούσαν, “αυτομαστιγωθήκαμε”, αλλά η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι άλλοι είναι αυτοί που οδήγησαν την Χώρα, σε αυτή τη χρεοκοπία. Δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, είχαμε κληρονομήσει αμαρτίες που κακώς δεν αναδείχθηκαν.