Να χρησιμοποιηθούν αποθέματα που διαθέτει ο Δήμος της Ρόδου για να διευκολυνθούν και να απαλλαγούν από βάρη όλοι οι δημότες της Ρόδου! Αυτό ζητεί με ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, επισημαίνοντας φυσικά πως και γι αυτά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, συμφωνεί!

Η ανακοίνωση του Φώτη Χατζηδιάκου

Ισχυρός Δήμος σημαίνει ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.  Ναι, συμφωνούμε με την εισήγηση της δημοτικής αρχής, για όλες τις ελαφρύνσεις των καταστηματαρχών.

Όμως, ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ήδη, να επεκταθούν οι απαλλαγές από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, σ όλους τους εργαζόμενους, σ όλους τους επαγγελματίες και εν τέλει σ ολα τα νοικοκυριά, γιατί όλοι πλήττονται.

Ο Δήμος Ρόδου δεν θα πτωχεύσει. Έχει κι αυτός το δικό του «μαξιλάρι» των 46 εκατομμυρίων από το 2019.

Άλλωστε έχουν τοποθετηθεί ήδη στο νησί 27.000 νέοι λαμπτήρες LED και έχουμε τεράστια εξοικονόμηση. Ακόμη, η ΔΕΥΑΡ να απαλλάξει από την είσπραξη των τελών ύδρευσης όλους τους λογαριασμούς, όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα. Τώρα μάλιστα που προμηθεύεται άφθονο και ΦΤΗΝΟ νερό από το φράγμα του Γαδουρά, από τον Αρχάγγελο μέχρι τον Ιαλυσό. (Στην πρόταση μας, αυτή συμφωνούν όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας).

Για την δημοτική παράταξη, «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

 1,679 total views,  2 views today