Χριστοδούλου: Θέλω να είμαι κοντά στους πολίτες

299

«Στόχος μου είναι να είμαι κοντά στους πολίτες  και στους φορείς στις δημοτικές ενότητες Ιαλυσού  και Καμείρου» δήλωσε σήμερα ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Χριστοδούλου .

Ο αντιδήμαρχος ξεκίνησε κύκλο επαφών με τους προέδρους των τοπικών ενοτήτων της περιοχής  ευθύνης του σε πρώτη φάση και έπεται η συνέχεια.

«Από σήμερα  ξεκινώ  την προσπάθεια μου. Το γραφείο μου θα είναι ανοικτό σε όλες τις ζωντανές δυνάμεις .  Στόχος να προχωρήσουμε παρακάτω. Θέλω να πάμε παρακάτω και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από τη συνεργασία με όλους. Στόχος να υπηρετήσω την καθημερινότητα του πολίτη. Δεν θέλω να περπατώ στην Ιαλυσό και να βλέπω σκουπίδια», τόνισε ο κ. Χριστοδούλου.

Για την καθαριότητα τόνισε πως μέχρι να  ξεκινήσει η υλοποίηση της σύμβασης για την καθημερινότητα θα στηριχθεί στους εργαζόμενους της περιοχής ευθύνης του.

«Θα στηριχθώ στους υπαλλήλους στην Ιαλυσό αι στη δημοτική ενότητα Καμείρου.  Θέλω να είμαι κοντά στους πολίτες  και να δίνω λύσεις.  Στο τέλος θέλω ο απολογισμός να είναι γεμάτος από στόχους που θα έχουν επιτευχθεί. Είμαι υπερ του ανοικτού Δήμου των πολιτών. Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο»,  είπε ο κ. Χριστοδούλου.

Τόνισε πως θα είναι διαρκώς και στις δύο δημοτικές ενότητες και θα αφουγκράζεται τα προβλήματα.