Στο πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι σίγουρα η ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Μανώλη Γλυνού απαντώντας σε όσα δημοσιεύματα έχουν βγεί τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή μια δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ που εμφανίστηκε από το Newsit.

Η σκληρή ανακοίνωση

Οι απέλπιδες προσπάθειες να αναστηθεί, εν μέσω Χριστουγέννων, με κάθε τρόπο μια καταρρέουσα παράταξη και να ξαναφουσκώσει ένα “Εγώ”, συνεχίζονται, με μόνο στόχο να ανατραπεί η εξώφθαλμη πραγματικότητα που αποτυπώθηκε και τα αβίαστα συμπεράσματα που εξάγονται από την πρόσφατη δημοσκόπηση που ο ίδιος ο απερχόμενος περιφερειάρχης προώθησε ως “θρίαμβο”.

Επιστρατεύοντας λοιπόν τα τελευταία τρικ που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, πλασάρει επιστημονικές αναλύσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά, προκαλώντας απλά θλίψη. Θλίψη τόσο σε εμάς που τον παρακολουθούμε αλλά κυρίως στα στελέχη της παράταξής του. Τουλάχιστον αυτά που ξέρουν και μπορούν να “διαβάσουν” το αποτέλεσμα.

Όταν την εποχή της παντοδυναμίας του, με όλα τα στελεχη και τους μηχανισμούς του στο μέγιστο της απόδοσης, το μόνο που του μένει είναι η επικοινωνιακή διαχείριση ενός δημοσκοπικού αποτελέσματος ήττας και ένας πανικόβλητος βομβαρδισμός παρουσίασης “προμελετών”, “μελετών”, “μελλοντικών έργων” και “αγώνων” τότε δεν μας μένει κάτι άλλο απο το να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε.

Δεν περιμέναμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας κάνει τόσο γαλαντόμο και επί της ουσίας αρωγό στον αγώνα μας κύριε Χατζημάρκο.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα

 130 total views,  2 views today