Σε μια σοβαρή καταγγελία για το ότι δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο στο Καστελόριζο προχώρησε η κάτοικος και λυκειάρχης, κ. Μπέτυ Μούζακ.
«Αυτό που έχει γίνει φέτος στο Δημοτικό είναι άνευ προηγουμένου, δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος», τόνισε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Η Διεύθυνση από τη Ρόδο έστειλε εκτάκτως ένα δάσκαλο με απόσπαση από την Χάλκη, ίσα-ίσα για να ανοίξει το σχολείο, να γίνει ένας αγιασμός για να μην λένε ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο νησί».

«Υπάρχουν 20 παιδιά, πρέπει να περιμένουμε»

Την ίδια ώρα η κ. Μουζάκ τόνισε ότι το σχολείο είναι τριθέσιο και σε αυτό υπάρχουν 20 παιδάκια. «Πρέπει να περιμένουμε τώρα τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών για να τοποθετηθεί ένας δάσκαλος, δύο, τρεις. Πέρσι ήταν τρεις δάσκαλοι και ήταν στην ώρα τους και οι τρεις. Ο δάσκαλος από τη Χάλκη θα καθίσει μέχρι να έρθει έστω ένας δάσκαλος για να βγάλει τη χρονιά», κατέληξε.
Εμείς στείλαμε δάσκαλο με απόσπαση για να μην υπάρχει πρόβλημα λύση θα δοθεί δήλωσε η προισταμένη της Περιφειειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης κ. Μαρκέλα Παραμυθιώτου.

Πηγή: iefimerida.gr

 202 total views,  2 views today